Colaborare inedită! Cum sună "Trap", piesa lansată de Jimmy Dub și Kamara

Colaborare inedită! Cum sună Trap , piesa lansată de Jimmy Dub și Kamara
Citeste mai mult despre: jimmy dub, Kamara, lansare piesa,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 08 Octombrie 2020
Data actualizare: 08 Octombrie 2020
Jimmy Dub scoate piese pe bandă rulantă, iar cea mai recentă melodie este făcută în colaborare cu carismaticul Kamara. Cei doi artiști au simțit că este momentul să cânte împreună piesa “Trap”, pentru care au filmat și un videoclip.

Jimmy Dub și Kamara sunt încântați de colaborare și sunt absolut convinși că vor face furori și pe plan international. Videoclipul piesei a fost regizat chiar de către Kamara.
“Piesa cu Jimmy Dub a venit la propunerea mea, după ce am ascultat-o și mi-a plăcut foarte mult. M-am regăsit în ea și am simțit că este o provocare, având în vedere că este un stil muzical pe care nu l-am mai abordat până acum, dar pe care îl vânam de ceva vreme. Jimmy Dub este probabil cel mai bun pioner al genului Reggaeton în România, a făcut piesa asta care mi-a atras atenția și m-a luat cu el la bord. Așa a început colaborarea dintre noi pe piesa “Trap” (nr.red capcana). Fiți atenți la capcana muzicală pe care o propunem”, a declarat Kamara.

Ascultă aici piesa "Trap", cântată de Jimmy Dub și Kamara

"Piesa "Trap" a fost făcută în cadrul unei emisiuni și mi-a plăcut cum sună, așa că m-am hotărât să o și lansez. Apoi a apărut Kamara, căruia i-a plăcut foarte mult piesa, iar mie vibe-ul lui pozitiv pentru melodie. Eu voiam să fie doar o piesa pentru albumul meu, dar a devenit mult mai mult de atât! Ne-am întâlnit, am filmat clipul și o să fim internaționali!", a declarat entuziasmat Jimmy Dub.

FOTO: Instagram

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Cornel Ilie, solistul VUNK: „Cea mai nasoală experiență sexuală!”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies