Concertul Ed Sheeran la Arena Națională - program și reguli de acces

Concertul Ed Sheeran la Arena Națională - program și reguli de acces
Data publicarii: 01 Iulie 2019
Data actualizare: 01 Iulie 2019
Ed Sheeran – artistul cu cele mai mari vânzări mondiale în 2017 a inclus România în seria de spectacole ce promovează cel de-al treilea album de studio, premiat cu Grammy, intitulat ‘÷’ (Divide). 

Concertul va avea loc pe 3 iulie, pe Arena Națională din București. În deschidere, vor concerta doi dintre cei mai iubiți tineri artiști ai momentului, James Bay și Zara Larsson.

Citește și: James Bay și Zara Larsson cântă în deschiderea concertului Ed Sheeran de la București

Reguli de acces:

Nu este permis accesul copiilor sub vârsta de 6 ani. Copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani pot intra numai în baza biletelor valide și însoțiți de un adult. Copiii cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani pot intra neînsoțiți în baza biletelor valide DOAR dacă prezintă o împuternicire semnată de un părinte/ tutore legal. 

Pentru a putea intra la spectacol, spectatorii trebuie să aibă asupra lor biletele cumpărate, confirmarea rezervării și un act de identitate valid, cu poză. Organizatorul își rezervă dreptul de a verifica actele de identitate la intrarea în incintă, iar la cerere, trebuie prezentată și dovada plății biletelor.

Accesul în spațiul de eveniment va fi permis pe baza biletului valid si a actului de identitate. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

Accesul pentru gazon se va face prin Str. Pierre De Coubertin, pentru Tribuna I Vest se face prin Str. Maior Coravu iar pentru Peluza Sud și Tribuna II Est prin B-dul Basarabia.


Pe durata evenimentului, spectatorii sunt rugați să își păstreze locurile (pentru biletele cu loc) și sectoarele (pentru biletele fără loc).

Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

Despre politica de vânzare a biletelor

Pentru a împiedica eforturile de revânzare ne-etică a biletelor, prețurile absurde și înșelarea fanilor prin intermediul website-urilor secundare sau a altor metode neoficiale, acestea se vând personalizate cu numele cumpărătorului imprimat pe fiecare bilet. 

O persoană poate comanda în numele său maxim 4 bilete, iar la momentul în care se face accesul la spectacol, cel puțin numele de familie imprimat pe bilet trebuie să corespundă cu documentul de identitate prezentat, iar a doua (și posibil a treia și a patra) persoană poate avea acces doar împreună cu persoana posesoare a cărții de identitate. 

Re-personalizarea de ultim moment (în caz de boală sau de situații similare) poate fi făcută la punctele Eventim amenajate în ziua concertului, 3 iulie, la Arena Națională.

Persoana care a preluat biletul trebuie să prezinte, pentru re-personalizare:

•    Confirmarea rezervării biletului

•    Copie a unui act de identitate valid, cu poză, al cumpărătorului initial

•    Un act de identitate valid, cu poză, al persoanei care dorește să re-personalizeze biletul

În cazul unei încălcări a Termenilor și Condițiilor sau a politicii de vânzare a biletelor, re-personalizarea nu va fi realizată.

Toți clienții sunt îndemnați să folosească doar site-urile oficiale pentru bilete din lista afișată pe Edsheeran.com.

Accesul în zona de concert va începe la ora 16:00. Întrucât se pot crea cozi de așteptare și pot apărea întârzieri în program datorate traficului și procesului de acces, spectatorii sunt rugați să ajungă cât mai din timp la porțile de acces. După deschiderea porților, accesul se va face pe toată durata evenimentului. Concertul are loc în aer liber.

Programul este următorul: accesul se face la orele 16:00, primul opening act, Zara Larson va fi în jurul orelor 18:00, urmat de James Bay și Ed Sheeran.

Cu ocazia concertului Ed Sheeran, programul Societății de Transport București va fi prelungit până la ora 00:30. 

Este interzis accesul cu:

- rucsaci sau genți de dimensiuni mari;

- sticle, conserve;

- mâncare sau băuturi de orice fel din afara incintei;

- artificii, arme, obiecte periculoase;

- obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

- Ipad-uri, tablete, camere de filmat Go Pro sau similar, selfie sticks;

- bannere sau postere de dimensiuni mai mari decât A3;

- umbrele (în caz de ploaie, doar pelerinele sunt permise);

- aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);

- aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;

- animale de companie;

- persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

La intrarea în incintă, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.

Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului!

Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

Foto: Getty

Vezi și: Profil de celebritate - Jennifer Aniston
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies