Cristina Vasiu a lansat videoclipul „Lângă altcineva”, filmat într-un avion privat de un milion de euro

Cristina Vasiu a lansat videoclipul Lângă altcineva , filmat într-un avion privat de un milion de euro
Citeste mai mult despre: Cristina Vasiu, langa altcineva,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 28 Octombrie 2022
Data actualizare: 28 Octombrie 2022
După „Iubirea noastră”, Cristina Vasiu, fostă concurentă „Vocea României”, a intrat din nou în studioul de înregistrări și iată că lansează un nou single: „Lângă altcineva”.

Piesa, lansată de Cristina Vasiu împreună cu Sprint Music, este una la care au lucrat Achim Marian și Izabela Radu, pentru muzică, iar pentru text, Achim Marian, Cristina Vasiu și Maria Georgiana. De producție s-a ocupat Achim Marian, de acordeon - Sandu Ioniță și de video -  Osaka Pictures.

„«Lângă altcineva» este acea poveste pe care o trăim cu toții lângă cineva, măcar o dată în viață, dacă nu de mai multe ori! Ne îndrăgostim și credem cu tărie într-o persoană, ca și cum ar fi centrul universului nostru, dar care, la un moment dat, ne dezamăgește, căutând iubirea sau aventura în brațele altcuiva! Povestea piesei a luat viață în studioul lui Achim, de la Bulls Records, acolo de unde a plecat și «Iubirea noastră». Producția îi aparține lui Achim, de data asta am contribuit și eu la versuri, m-am bucurat să scriu refrenul, pe care sper să-l rețină toată lumea! Este o piesă de despărțire, într-adevăr, dar cu note pozitive, în ideea în care fericirea protagonistei este lângă altcineva, așa cum ne spune și titlul piesei! Pe partea de video am lucrat cu aceeași echipă de oameni faini, de la Osaka, un băiat extrem de talentat, Shini, de care mie personal îmi este drag, pentru că înțelege din prima ce și cum vreau, ca la final să ne bucurăm cu toții de un rezultat cât mai reușit! Scenariul este scris de mine, locațiile și styling-ul, la fel - gândite de mine! Am filmat cadrele cozy, dar și cele din povestea de iubire, la mine acasă, în living, și a fost o experiență interesantă! Băieții au venit cu mașina de fum, am creat un decor cât de cât romantic și totul a decurs așa cum mi-am dorit! Sigur că povestea de iubire am trăit-o pe bune, Marius Cătălin Stoica interpretând rolul iubitului meu, ca-n viață reală, de altfel, și pentru noi a fost super ușor! Totul a decurs natural, fără să fie nevoie să tragem cadrele de mai multe ori! Prietenii mei de la pizzeria Volare ne-au pus locația din Băneasa la dispoziție unde s-a și tras punctul culminant al videoclipului, ulterior acțiunea s-a mutat în aeroportul din Băneasa, într-un avion privat de un milion de euro, în spatele căruia a stat omul nostru de bază, dar și prietenul meu, unul din cei mai buni piloți ai României, Lucian Trașcă, fără de care acest videoclip nu ar fi arătat atât de bine! Am colaborat cu trei designeri pentru outfiturile mele, Antonia Nae, Maia Rațiu și Iza Van Dee iar de imaginea mea s-au ocupat Andreea Popeanu și Andrei Pîrvu! Tema acordeonului din piesă, care a adus un plus mare producției îi aparține lui Sandu Ioniță, alături de care am cântat și la Pepe în concertul live! Băieții din Balkanic Band, alături de care am format un proiect frumos, au filmat alături de mine, și sunt foarte mândră de ei, Florin, Alex și David, niște băieți foarte talentați și muncitori! Nimic din tot ce v-am povestit mai sus nu se putea realiza fără Marius China, căruia îi mulțumesc mult de tot, și fără Sprint Music”, a spus Cristina Vasiu.

Vezi și: Secretul tinereții veșnice a fost descoperit
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies