Cum a fost filmată Lidia Buble în fosta reședință a lui Ceaușescu! Artista iubește „Intens”

Cum a fost filmată Lidia Buble în fosta reședință a lui Ceaușescu! Artista iubește Intens
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 08 Martie 2021
Data actualizare: 08 Martie 2021
Luna martie aduce și cel mai „Intens” single pe care Lidia Buble îl lansează, atât la propriu, cât și la figurat.

Melodia descrie pasiunea, dragostea, vulnerabilitatea, dar și dorința arzătoare pe care o femeie o simte atunci când iubește. „Tu ai aprins în mine un lucru nefiresc, de te văd în zece nuanțe de intens și te doresc” sunt versurile ce evidențiază intensitatea celor mai ascunse trăiri ce își fac loc în sufletul cuiva. 

Cu o poveste cinematografică regizată de către NGM și filmată în fosta reședință a lui Ceaușescu, videoclipul dezvăluie o Lidia cum nu am mai văzut până acum. Captivă în propriile sentimente și gânduri ce se duc numai către el, artista încearcă să evadeze pentru a se regăsi pe sine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

„Pentru mine începutul de primăvară e INTENS. E prima piesă dintr-o serie incredibilă de cântece cu parfum de hit. Despre tandrețe, despre nevoia noastră de a fi ocrotite, salvate, iubite și apreciate. Despre nostalgii, doruri și așteptări. Despre toate astea în 200 de secunde intense", povestește Lidia despre noul single.

foto: Instagram Lidia Buble; PR Cat Music

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Andreea Esca răspunde întrebărilor în direct! Care este cel mai greu lucru în viața și cariera unei femei în România?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!