• PRO TV
  • Cum arată Psy, la șapte ani de la lansarea “Gangnam style”? N-a mai apărut în public din 2018

Cum arată Psy, la șapte ani de la lansarea “Gangnam style”? N-a mai apărut în public din 2018

Cum arată Psy, la șapte ani de la lansarea “Gangnam style”? N-a mai apărut în public din 2018

În vara anului 2012, întreaga planetă făcea cunoștință cu un nou fenomen muzical: sud-coreeanul Park Jae-sang, cunoscut sub numele de Psy, lansa piesa și videoclipul “Gangnam style”.

În prezent, “Gangnam style” are peste 3,4 miliarde de vizualizări pe YouTube, iar atunci când a cunoscut celebritatea, artistul a apărut la emisiuni celebre, precum The Ellen DeGeneres Show și Saturday Night Live.

Psy anunța, în urmă cu mai mulți ani, că renunță să mai cânte “Gangnam style” în concerte, deoarece lumea îl confundă cu această melodie, chiar dacă el a lasat și alte piese. Iar în anul 2017 a lansat în același timp două melodii, “I luv it” și “New face”, care au intrat direct pe primele două locuri în topul Billboard Hot 100, însă pe YouTube nu s-au ridicat la nivelul “Gangnam style”.

După o pauză de doi ani, perioadă în care nu a mai lansat nimic pe YouTube, Psy anunță un nou turneu, “All night stand”, care va avea loc la finalul acestui an, cel mai probabil doar în Asia, deoarece Psy a dispărut din lumina reflectoarelor în Europa. Cea mai recentă apariție publică a sa a fost în 2018, la un concert din Seul.

În filmulețul de promovare al turneului muzical, Psy apare cu ochelai de soare, are chelie pe mijlocul capului și părul lung în rest, fiind de nerecunoscut, însă cu siguranță acesta poartă perucă.

Vezi și: Noul Gangnam Style este viralul momentului

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni