Cum sună piesa lansată de Culiță Sterp pe 1 decembrie: „Lumea-i rea, lumea-i rea...”

Cum sună piesa lansată de Culiță Sterp pe 1 decembrie: Lumea-i rea, lumea-i rea...
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 02 Decembrie 2022
Data actualizare: 02 Decembrie 2022
La două săptămâni de la accidentul rutier pe care l-a produs în Cluj, interpretul Culiță Sterp vrea să le arate fanilor că problemele lui cu legea nu-i afectează cariera muzicală. Cântărețul a lansat o nouă piesă chiar de 1 decembrie. 

Ca urmare a accidentului rutier produs de Culiță Sterp în Cluj-Napuca, oamenii legii l-au plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Cântărețul nu are voie să părăsească România, iar din cauza alcoolemiei prea mari, Culiță Sterp riscă să rămână definitiv fără permis de conducere. 

În așteptarea unui verdict, Culiță Sterp s-a cufundat în muzică, iar piesa „Străinătatea”, pe care a lansat-o pe 1 decembrie, a urcat deja pe locul 7 în tendințele pentru muzică de pe YouTube. În videoclip, cântărețul apare alături de soția sa, Daniela Iliescu, și fiul lor. 

„De câți ani ești tot plecat, omule? Mergeți pe Youtube și ascultați-o toată, dar atenție! Imagini cu un puternic impact emoțional!, și-a îndemnat el urmăritorii de pe Instagram. 

„La mulți ani România, la mulți ani români de pretutindeni! Melodia asta este pentru voi! Pentru cei care munciți pentru familia voastră și pentru cei dragi, departe de casă! Stiu că nu este deloc ușor si chiar daca unii din voi o duceți mai bine decât in România, stiu că o parte din sufletul vostru a rămas aici! Vă iubim si suntem cu sufletul alături de voi, de aici de ACASĂ!”,
a mai scris Culiță Sterp. 

Sursă foto: Instagram/ culita.sterp

Vezi și: Culiță Sterp, regrete după accidentul provocat la Cluj
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!