Daddy Yankee ia cu asalt toate clasamentele muzicale și își merită pe deplin titlul de rege al reggaetonului 

Daddy Yankee ia cu asalt toate clasamentele muzicale și își merită pe deplin titlul de rege al reggaetonului
Citeste mai mult despre: daddy yankee, con calma, Despacito, top,
Autor: Mihai Burlacu
Data: 26 Martie 2019
La doar șapte săptămâni după ce a fost lansată, piesa „Con Calma”, a lui Daddy Yankee feat. Snow, scrie istorie și își revendică titlul de hit internațional.
„Con Calma” este acum #1 în clasamentele globale Spotify. În România, hit-ul lui Daddy Yankee ocupă poziția a treia în topul săptămânal Spotify, imediat după „Sucker” de la Jonas Brothers (#2) și „7 Rings” de la Ariana Grande (#1), pe când în clasamentul Viral 50, „Con Calma” ocupă poziția a doua. Pe Apple Music, în clasamentul Top Romania 100, piesa lui Daddy Yankee ocupă locul al treilea.
 
Printre performanțele atinse de „Con Calma”, o piesă cu influențe dancehall si reggaetón, se numără și ocuparea primei poziții în Billboard's Latin Airplay (pentru trei săptămâni la rând) și dominarea clasamentelor Latin Digital Songs. 


Hit-ul semnat Daddy Yankee este a devenit și cea mai ascultată piesă de pe platforma Deezer (#3 în în țara noastră) și este pentru a treia săptămână cel mai vizionat clip de pe YouTube.  
 
În acest moment, „Con Calma” este #1 în clasamentul Billboard Latin Airplay Songs și ocupă prima pozițite în topul pieselor internaționale în Monitor Latino.
 
Prestația din cadrul „Late Late Show” i-a adus lui Daddy Yankee multe laude, devenind singurul interpret, vorbitor de limbă spaniolă, care susținut un moment în emisiunea lui James Corden.

„Daddy Yankee a reușit să recreeze atmosfera cluburilor de noapte pe scena The Late Late Show prin interpretarea vibrantă a single-ului <Con Calma>.” – Rolling Stone Magazine

 
Originar din Puerto Rico, Daddy Yankee reprezintă unul dintre cele mai sonore și ușor recognoscibile nume din industria muzicală. A fost numit unul dintre cei mai influenți hispanici din lume de către CNN și Time Magazine. Daddy Yankee a vândut peste 17 milioane de albume și deține un număr impresionant de fani pe rețelele de socializare – peste 60 de milioane. Este considerat „Regele Reggaeton-ului” și un etalon muzical global, luând în considerare și succesul fulminant înregistrat de „Despacito”, care a fost desemnat cel mai ascultat cântec din toate timpurile.VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO