Dael Damsa a lansat o nouă melodie: „Thinking of you”

Dael Damsa a lansat o nouă melodie: Thinking of you
Citeste mai mult despre: dael damsa, thinking of you,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 10 Decembrie 2021
Data actualizare: 10 Decembrie 2021
Dael Damsa, artistul care cântă pe TikTok manele în engleză, a lansat un nou single catchy, „Thinking of you”.

Melodia „Thinking of you” este un rework pop/slap house cu sound fresh al melodiei „Can’t stop”, un radio hit al anului 2001, interpretat de duo-ul house de origine italiană De-Javu. Piesa în versiunea originală a ocupat unele dintre cele mai înalte poziții în topurile europene, iar versiunea lansată de Dael Damsa nu este cu nimic mai prejos, fiind o piesă radio friendly cu mare potențial.

„Pentru că trăim într-o epocă în care muzica a devenit ciclică și noile generații nu cunosc piesele mai vechi, m-am gândit să readuc în atenția publicului o piesă de acum 20 de ani, o melodie care mi-a plăcut foarte mult încă de când s-a lansat și pe care doresc să o prezint întregii lumi, într-o nouă formă, cu un sound fresh, la care, bineînțeles, mi-am adus și touch-ul personal, la fel ca în toate piesele produse de mine”, a spus Dael Damsa.

Videoclipul este unul cu o actiune SF, cu efecte vizuale și elemente digitalizate, care se petrece într-un viitor nu foarte îndepărtat, într-o lume guvernată de inteligența artificială, în care roboții cu aspect umanoid și oamenii locuiesc împreună în aceeași casă. 

La fel ca celelalte proiecte marca The One Records și acest videoclip poartă semnătura echipei talentate de la Mau Creative.

Vezi și: Wine Trips România S2E4 | Cosmina Păsărin la Crama Hermeziu, în căutarea vinurilor seci și poveștilor spumoase
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!