Dan Bălan lansează o piesă nouă, cu o fostă concurentă la Vocea Ucrainei. Cei doi au făcut furori în cadrul unui show TV

Dan Bălan lansează o piesă nouă, cu o fostă concurentă la Vocea Ucrainei. Cei doi au făcut furori în cadrul unui show TV
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 02 Decembrie 2020
Data actualizare: 02 Decembrie 2020
De câteva săptămâni, Dan Bălan i-a ținut în suspans pe fani, anunțându-i pe rețelele sociale că în curând va lansa o piesă nouă. Surpriza a fost dezvăluită pe 29 noiembrie, în cadrul show-ului ”Dancing with the Stars” din Ucraina, unde Dan a fost invitat special.   

Artistul a anunțat pe pagina sa de Instagram că a scris o noua piesă ”Dragostea pe care o respirăm”, pe care o cântă împreună cu Indira Edilbaeva, participantă în sezonul 10, la Vocea Ucrainei. De altfel, cântăreața cu pseudonimul INDI, care a făcut parte din echipa juratului Dan Bălan, a ajuns până în finala concursului de talente.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan Balan (@danbalan)

Dan Bălan și INDI au cântat piesa în cadrul show-ului ”Dancing with the Stars”, înainte de lansarea oficială. Imaginile au devenit imediat virale, adunând sute de mii de vizionări, în câteva ore. 


Indi Edilbayeva, în vârstă de 29 de ani, este o cântăreață de muzică pop, originară din Kazahstan. Recent, ea a anunțat pe pagina sa de Instagram că Dan Bălan a devenit oficial producătorul ei. 


Sursă foto: Instagram danbalanindi_edilbayeva

Vezi și: Interviu exclusiv cu Pavel Bartoș despre Vocea Reuniunea: "Eu încă sunt uimit de momente."


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!