Dani Mocanu a lansat maneaua cu tancul. „A lovit intenţionat maşinile, aşa a aflat toată ţara că scoate melodia”

Dani Mocanu a lansat maneaua cu tancul. A lovit intenţionat maşinile, aşa a aflat toată ţara că scoate melodia
Data publicarii: 19 Aprilie 2022
Data actualizare: 19 Aprilie 2022
Dani Mocanu a lansat videoclipul manelei Tancuri de război. În timpul filmărilor, mai multe mașini au fost accidentate pe străzile din Râmnicu Vâlcea.

Manelistul a publicat pe YouTube videoclipul piesei Tancuri de război, în care apare și TAB-ul care a avariat mai multe autoturisme parcate în centrul orașului Râmnicu Vâlcea.

Unele persoane sunt de părere că Dani Mocanu ar fi încercat astfel să își facă reclamă, iar clipul să ajungă viral.

Şoferul a motivat că a vrut să evite un copil care-i apăruse în faţă. Transportorul Alvis Saracen de 11 tone, transformat în vehicul istoric, pentru a putea circula pe drumurile publice, s-a plimbat miercuri, 13 aprilie, ore în şir pe străzile din Râmnicu Vâlcea, în timpul filmărilor pentru videoclipul manelei. 

În turelă a stat protagonistul clipului, manelistul Dani Mocanu. La un moment dat, blindatul englezesc a lovit mai multe maşini. Martorii oculari au surprins momentul care a devenit mai apoi viral pe reţelele de socializare. 

Manelistul a declarat public că cel care conducea blindatul ar fi vrut să evite de fapt un copil care îl filma pe manelist, dar în imaginile surprinse în momentul în care şoferul trage brusc de volan la dreapta şi loveşte maşinile nu se vede nici un copil, ci doar mai multe autoturisme rulând pe contrasens.

„A lovit intenţionat maşinile, aşa a aflat toată ţara că scoate melodia”

Mulți internauți consideră că accidentul a fost intenționat pentru ca melodia să beneficieze de reclamă: Ştii să-ți faci marketing, atâta tot” / „A lovit intenţionat maşinile, aşa a aflat toată ţara că scoate melodia”. 

@danimocanu10

Am fost, sunt și voi rămâne unic !!! Ceea ce fac eu a depășit de mult nivelul României

♬ sunet original - danielmocanuoficial

Amendă de 725 de lei

Poliţiştii rutieri care l-au amendat ulterior pe conducătorul auto au menţionat în procesul verbal că acesta „efectua activităţi de natură a distrage în mod periculos atenţia în timpul mersului”.

Poliţia a menţionat, de asemenea, că blindatul are toate documentele în regulă, fiind achiziţionat şi înmatriculat în Anglia. 

„Precizăm că nu a fost vorba despre un autovehicul de armată, ci despre unul istoric (…) bărbatul care a avariat cele două autoturisme a fost amendat cu 725 de lei”, declara purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, la acel moment.

Capturi Youtube
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!