Dani Mocanu, din nou în trending pe YouTube. Pe ce loc se află cu maneaua “Puscariașu’”

Dani Mocanu, din nou în trending pe YouTube. Pe ce loc se află cu maneaua Puscariașu rsquo;
Data publicarii: 17 Iulie 2021
Data actualizare: 24 Iulie 2021
După ce a spus că nu va mai cânta manele și că va lansa numai melodii creștine, iată că Dani Mocanu și-a încălcat cuvântul și a lansat Pușcăriașu’. 

Dani Mocanu a lansat melodia Pușcăriașu’ și în mai puțin de 24 de ore a strâns peste un milion de aprecieri pe YouTube și se află pe locul 2 în trending, ajungând înainte și pe locul 1. După cum ne-a obișnuit, mesajul lui Dani Mocanu se îndreaptă spre dușmani pe care încearcă să-i “potolească” din versuri. În început, manelistul explică faptul că pentru a scoate această melodie, i-a cerut voie lui Dumnezeu: “Am avut o promisiune față de Dumnezeu, iar acum i-am cerut voie din nou să vă trimit la culcare”.

Atenție, vreau ciocul mic, că a venit regele. Să tremurați, să înghețați, că m-am întors înapoi. Cu X și Y, să nu dau nume, dau de pământ cu voi”, mai spune Dani Mocanu în melodia sa. 

Dani Mocanu, probleme cu legea

Dani Mocanu a avut de mai multe ori probleme cu legea, care i-au adus și dosare penale pentru: incitare la ură sau discriminare, după ce a lansat melodia „Curwa”, rele tratamente aplicate animalelor, după ce într-un videoclip de al său a apărut un leu care părea rănit. De asemenea, manelistul a fost inculpat și într-un dosar de proxenetism.

Sursă foto: YouTube 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies