Delia a lansat piesa "Vreau la țară". Cum a fost surprinsă artista în cel mai nou clip al său

Delia a lansat piesa  Vreau la țară . Cum a fost surprinsă artista în cel mai nou clip al său
Autor: Ionela Lupu
Data: 04 Iunie 2019
Delia a fost văzută în mașină, pe bicicletă și chiar pe trotinetă. Filmările pentru noul ei clip, „Vreau la țară”, au surprins-o însă într-un „bolid” atipic, cu o singură roată: o roabă în care artista petrece momente când se relaxează și admiră peisajul superb sau, dimpotrivă, se distrează ca-n adolescență. 

Filmat la Grădina Vlahiia, videoclipul redă atmosfera tipică unei zile de vară petrecute la țară, în mijlocul naturii, alături de prieteni buni și cu chef de distracție.

În el apar și Vlad Drăgulin, coprezentator la X Factor, el fiind la a doua prezență într-un clip al Deliei, primul fiind „Despablito” și Oana, sora Deliei, alături de întreg bandul. Echipa de beauty a Deliei a fost formată din Alex Abagiu (make-up), Camelia Negrea (hair) și Hilke Muslim (ținute). 

Muzica și textul sunt semnate de Delia, Alex Cotoi și Mircea Baniciu, Alex Ceaușu a fost atât regizor, cât și DoP, iar de producția muzicală este responsabil Alex Cotoi. Piesa conține un sample din piesa „Vara la țară” a lui Mircea Baniciu, pe versurile lui George Topârceanu. 

FULLSCREEN
Delia a lansat piesa "Vreau la țară". Cum a fost surprinsă artista în cel mai nou clip al său
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO