Denis Roabeș (The Motans): „Mă trezesc și înregistrez liniile melodice pe care le aud în somn”

Denis Roabeș (The Motans): bdquo;Mă trezesc și înregistrez liniile melodice pe care le aud în somn
Citeste mai mult despre: The Motans, denis roabes,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 11 Decembrie 2019
Denis Roabeș (The Motans), artist Global Records, compune, cântă la chitară, scrie versuri și surprinde mereu prin videoclipurile pline de emoție. Cea mai recentă piesă lansată, „Bine indispus”, a cumulat peste 2.5 milioane de vizualizări pe YouTube și se aude la cele mai cunoscute posturi de radio.

Întrebat despre cum îi vin ideile atunci când compune o piesă, artistul The Motans a povestit că unele linii melodice au pornit de la secvențe din vis: „Cel mai greu atunci când dormi. Trebuie să te trezești și să înregistrezi imediat. Slavă Domnului că există telefon mobil! Adesea mă trezesc și înregistrez liniile melodice pe care le aud în somn. Merită!”.

Pasiunea pentru muzică vine din familie: „Tata a fost chitarist în adolescență, avea o trupă. Iar eu am învățat să cânt pe chitara care mi-a rămas de la el, m-am simțit mândru că am învățat așa!”.

De sărbători, Denis speră să ajungă acasă, să își viziteze familia: „Eu cred că Crăciunul ar trebui sărbătorit în familie, cu cei dragi. Mirosul de portocale îmi amintește mereu de Crăciunul din copilărie. Nu am neapărat o mâncare preferată, dar îmi place mult să mănânc și cred în mâncarea gătită cu dragoste! De Revelion o să lucrez – o să cânt, apoi mă voi distra cu colegii”.

Vezi și: O zi de neuitat cu The Motans
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO