“Despacito” a fost detronat! “Baby Shark” a devenit cel mai urmărit videoclip din istoria Youtube

Despacito  a fost detronat!  Baby Shark  a devenit cel mai urmărit videoclip din istoria Youtube
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 03 Noiembrie 2020
Data actualizare: 06 Noiembrie 2020
“Baby Shark” a devenit cel mai urmărit videoclip de pe Youtube, reușind să depășească performanța înregistrată de Luis Fonsi cu hit-ul “Despacito”.

Videoclipul piesei interpretate de Luis Fonsi și David Yankee a fost publicat pe Youtube în ianuarie 2017. După doar șapte luni pe platformă a devenit cel mai urmărit clip din istoria Youtube, cu peste trei miliarde de vizualizări. În prezent, piesa latino care a spart toate topurile are 7,03 miliarde de vizualizări.

Melodia pentru copii “Baby Shark”, care are 7,04 miliarde de vizualizări, a reușit să egaleze și totodată să depășească performanța înregistrată de “Despacito”.

“Baby Shark” a fost încărcat pe platformă în 18 iunie 2016 de compania Pinkfong.   Autorul este necunoscut, acest cântec fiind cântat copiilor mici de ceva vreme, însă melodia a devenit un fenomen global după ce a fost înregistrată de un copil de 10 ani, pe nume Hope Segoine, scrie The Guardian

Ascultă aici piesa “Baby Shark”


Cântecul a avut prima dată success în Asia, apoi în SUA și Europa. “Baby Shark” a ajuns pe locul șase în clasamentul UK și pe locul 32 în SUA. Melodia are o durată de 2 minute, un refren ușor de reprodus și o coregrafie simplă, adorată de cei mici. 

Fotografii: Youtube

Vezi și VIDEO: 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies