Destiny's Child, posibilă reuniune după aproape 13 ani de la destrămarea trupei. Ce reacție a avut Beyonce

Destiny s Child, posibilă reuniune după aproape 13 ani de la destrămarea trupei. Ce reacție a avut Beyonce
Citeste mai mult despre: Beyonce, Destiny's Child,
Autor: Ioana Avram
Data: 06 August 2019
Reuniunea fetelor de la Spice Girls a inspirat-o pe Beyonce, astfel că diva se gândește la o revenire a trupei Destiny's Child.

Conform publicației The Sun, artista ar fi discutat în secret cu cele două interprete din formație, Michelle Williams și Kelly Rowland, iar acestea s-au arătat interesate de această propunere. 

O sursă apropiată vedetei a declarat că succesul de care s-a bucurat formația Spice Girls în turneul de revenire din Marea Britanie ar fi principalul motiv din spatele deciziei lui Beyonce de a aduce din nou pe scenă îndrăgita trupă Destiny's Child.

"Beyonce s-a întâlnit cu Kelly și Michelle și au discutat despre ceea ce vor face împreună. Este devreme pentru ceva concret, dar ele doresc să înregistreze noi piese. Vor să facă și un turneu impresionat atât în Statele Unite, cât și în Europa", a mai afirmat sursa.

Trupa Destiny's Child a înregistrat un succes colosal în perioada 1990-2006. Cu hituri precum "Independent Women" sau "Survivor" au reușit să câștige admirația fanilor din întreaga lume.

După destrămarea trupei, Beyonce a cunoscut o evoluție impresionantă, diva reușind de-a lungul anilor să rupă topurile muzicale și să fie una dintre cele mai îndrăgite artiste.  Artista este apreciată atât pentru interpretarea muzicală, cât și pentru atitudinea și stilul ei vestimentar. 

Sursa foto: Getty
 
Vezi și Profil de Celebritate - De-a lungul anilor - Kate Moss

FULLSCREEN
Destiny's Child, posibilă reuniune după aproape 13 ani
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO