Din 2022, Saga Festival se mută pe Național Arena

Din 2022, Saga Festival se mută pe Național Arena
Citeste mai mult despre: saga festival, festival, National Arena, saga,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 26 Noiembrie 2021
Data actualizare: 26 Noiembrie 2021
În septembrie anul acesta, Saga Festival a debutat la Romaero și a transformat întregul spațiu într-unul inovator, plin de efecte speciale și beat-uri futuriste. Cei peste 135.000 de festivalieri prezenți în cele trei zile au simțit energia și vibrația date de întrega atmosferă și așteaptă cu nerăbdare surprizele de anul viitor.

A fost o primă ediție fantastică a celui mai mare festival EDM din București, marcată de un concept unic în România și de conexiunea specială dintre oameni și artiștii lor preferați. Începând din 2022, Saga va avea un nou loc de desfășurare, mai grandios, care va aduce împreună și mai mulți iubitori de muzică electronică. Pe 3, 4 și 5 iunie, anul viitor, noul loc de întâlnire va fi Național Arena din București, împreună cu parcul care o împrejmuiește, acolo unde întregul concept al festivalului va atinge noi valențe, unde vor fi mai multe scene, surprize și secrete care așteaptă să fie deslușite.

„Ne-am bucurat cu toții, împreună, de o primă ediție Saga uimitoare și de un loc perfect pentru debutul festivalului. Reacțiile oamenilor, dorința lor de a participa într-un număr cât mai mare la festival și faptul că ne-am dorit ca în 2022 să trecem la următorul nivel și să pregătim un concept inovator la o nouă scară, să avem mai multe scene pentru publicul nostru, ne-au determinat să alegem o nouă casă pentru SAGA: National Arena. Acesta este locul în care festivalul se va desfășura începând de anul viitor, aici vom rămâne și ne propunem să ne surprindem publicul, an de an, cu cel mai bun line-up EDM și cu expe-riențe de neuitat”, a declarat Allan Hardenberg, CEO Alda.

Peste 150 dintre cei mai apreciați artiști internaționali și locali vor veni anul viitor, pe 3, 4 și 5 iunie, la Saga, printre care Afrojack, Marshmello și Timmy Trumpet. Alți artiști vor fi anunțați pe 2 decembrie.

Pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, Saga pregătește o surpriză, direct de la National Arena, și un DJ set susținut de Du Mad și Kov. Întregul eveniment va fi transmis live pe platformele online Saga Festival. Tot atunci, în intervalul 19:00 - 00:00, cei care s-au înregistrat pe www.sagafestival.com vor putea fi primii care cumpără bilete cu Acces General, în sistem de rate egale, pentru noua ediție. Pe 2 decembrie vor fi puse în vânzare toate categoriile de bilete.

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Tudor Ionescu - "Am avut 104 kg, am 60 de kg"
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies