Dominique a lansat piesa "N-am stare", alături de Cristian Porcari

Dominique a lansat piesa N-am stare , alături de Cristian Porcari
Citeste mai mult despre: Dominique, Cristina Porcari,
Data publicarii: 10 Martie 2022
Data actualizare: 21 Martie 2022
Single-ul "N-am stare" este o piesă cu o încărcătură emoționala puternica, inspirație fiind viața personală a artistei Dominique. 

Aceasta povestește că recent a încheiat un capitol important din viața ei, un basm devenit toxic, iar piesa descrie sentimentele pe care le-a dezvoltat spre finalul relației. 

 

"Sunt atât de multe lucruri de spus despre piesa asta și totuși atât de puține, pentru că vorbește ea în locul meu. Cred că este cel mai personal proiect pe care l-am avut până acum, a fost scrisă într-o perioadă dificilă emoțional pentru mine, Denise fiind personajul principal în povestea asta, Dominique doar a ajutat-o să aibă curaj s-o spună. Sa ai un final nefericit cu atât de multă inspirație e cea mai mare satisfacție", a declarat Dominique.

 

 

"Am vrut ca lansarea piesei să fie pe data de 8 Martie, ziua internațională a Femeii, pentru că femeile reprezintă tot ce are lumea asta mai frumos.

Legat de colaborarea cu Cristian Porcari, sunt extrem de entuziasmată! Este un artist talentat, compune și interpretează în stilul lui, care mă emoționează de fiecare dată", a mai declarat artista. 

"Trăim pentru experiențe, fie că sunt bune sau rele, fiecare își are aportul în viața noastră. Sunt motive de inspirație și ne ajută pentru construcția noastră ca oameni. Piesa asta este din sufletele noastre pentru sufletul fiecăruia dintre voi", a declarat Cristian Porcari. 

Dominique și Cristian Porcari sunt artiști membri ai aceluiași label The One Records, cu care au avut hituri în România și în afara teritoriile noastre. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!