Donald Trump, în conflict cu băieții răi din Boston

Donald Trump, în conflict cu băieții răi din Boston
Data: 24 August 2018
Donald Trump a reușit să îi supere până și pe rockerii de la Aerosmith, supranumiți și „Băieții răi din Boston".

Băieții de la Aerosmith i-au cerut public preşedintelui american Donald Trump, prin intermediul solistului Steven Tyler, să nu le mai folosească muzica la mitingurile lui.

Foto: Steven Tyler / Aerosmith

Trupa a trimis și o notificare oficială la Casa Albă, prin avocați, după ce piesa "Livin’ On The Edge" a fost difuzată la o adunare pro-Trump din Virginia de Vest, săptămâna trecută, scrie The Guardian, citat de news.ro.

Avocații au motivat în notificarea oficială că rockerii nu vor ca americanii să aibă impresia că ei și-au dat consimțământul ca muzica lor să fie folosită pentru a sprijini administrația Trump și nici își asocieze în vreun fel imaginea cu cea a administrației Trump.

Steven Tyler a publicat și un mesaj pe Twitter, în care precizează că nu e vorba despre democrați versus republicani, ci de folosirea abuzivă a muzicii trupei fără permisiune. 

Trupa Aerosmith i-a mai trimis o notificare asemănătoare lui Donald Trump și în urmă cu doi ani. Atunci, Trump a folosit piesa "Dream On" în campania sa electorală și tot fără a avea permisiunea rockerilor.

FULLSCREEN
Donald Trump, în conflict cu o trupă hard rock
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO