• PRO TV
  • Dora Gaitanovici de la “Vocea României” este semifinalistă la Eurovision România 2022

Dora Gaitanovici de la “Vocea României” este semifinalistă la Eurovision România 2022

Dora Gaitanovici de la “Vocea României” este semifinalistă la Eurovision România 2022

Dora Gaitanovici a început anul în forță. Artista care s-a remarcat la “Vocea României” și a ajuns până în finală, în echipa Irinei Rimes, se numără printre semifinaliștii de la Eurovision România 2022. 

46 de piese concurează pentru a reprezenta România pe scena Eurovision. Juriul a decis semifinaliștii Selecției Naționale, iar printre ei se numără: Dan Helciug, Carmen Trandafir, Ciro de Luca, Cezar Ouatu, Dora Gainatovici (finalistă Vocea României 2018) sau Alina Amon (concurenta la SuperStar 2021).

Semifinala va avea două etape și se va încheia în 12 februarie, cu un show tv, transmis în direct la TVR.

La Eurovision România 2022, Dora Gaitanovici interpretează piesa “Ana”, care poate fi ascultată mai jos.

În 5 martie se va alege reprezentatul României la Eurovision 2022. Competiția de anul acesta are loc în Italia, după ce anul trecut trupa italian Maneskin a câștigat trofeul Eurovision 2021

Dora Gaitanovici are deja în palmares zeci de trofee naționale, pe lângă participarea cu succes în cadrul Vocea României 2018.

Dora Gaitanovici studiază pian, saxofon, canto și este pasionată de jazz, blues, rock sau de muzică clasică. Dora este studentă în cadrul Universității de Muzică din București.

La începutul anului 2020, Dora Gaitanovici a susținut un recital în cadrul finalei Eurovision România și a cucerit telespectatorii cu refrene celebre din cadrul concursului, interpretate alături de band-ul său, dar și un recital la Cerbul de Aur, unde a cântat alături de Bodo de la Proconsul. Primele piese lansate oficial sunt “El nu mă vrea”, “Colț de lună”,  “Eu te las” (in colaborare cu What’s UP) și “Doar Eu”.

Fotografii: Instagram/ PRO TV

Vezi și VIDEO: Wine Trips România S2E7 | Raluka a descoperit superstarurile îmbuteliate la Domeniile Sâmburești

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni