Dorian Popa lansează single-ul „Îți plac banii”, însoțit de videoclip

Dorian Popa lansează single-ul bdquo;Îți plac banii , însoțit de videoclip
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 28 Septembrie 2021
Data actualizare: 28 Septembrie 2021
Dorian Popa a lansat single-ul "Îți plac banii", însoţit de un videoclip care a adunat în câteva ore peste 24.000 de aprecieri, câteva sute de comentarii și aproximativ 200.000 de vizualizări. 

Noua melodie a lui Dorian, cu ritmuri si versuri catchy, este perfectă de pus pe repeat atât la petreceri, cât și în căști. Versurile care îți rămân întipărite în memorie rapid au fost scrise de Alex Parker, Dorian Popa și Robert Toma. Aceștia, împreună cu Marius Federe, s-au ocupat și de orchestrația piesei, în timp ce mix-ul și master-ul piesei au fost realizate de Alex Parker.

Videoclipul sugestiv, regizat de Daniel Cristea, îl surprinde în prim-plan, în mai multe ipostaze, pe Dorian Popa alături de o domnișoară foarte frumoasă. Scenariul videoclipului ilustrează versurile piesei, reliefând speranța că sentimentul de iubire adevărată depășește orice posibilitate materială. În plus, Dorian Popa si-a schimbat si freza in videoclip, luând decizia de a se tunde foarte scurt.

Însă clipul ia o întorsătură neprevăzută și se termină cu un „cliffhanger”, lăsându-ne cu sufletul la gură în așteptarea continuării poveștii. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies