Dragoș Moldovan, câștigătorul concursului Vocea Romaniei 2019, a lansat piesa "Tăcerea"

Dragoș Moldovan, câștigătorul concursului Vocea Romaniei 2019, a lansat piesa  Tăcerea
Citeste mai mult despre: Dragos Moldovan, piesa, Vocea Romaniei,
Data: 06 August 2020
Dragoș Moldovan, câștigătorul concursului “Vocea României” 2019, sezonul nouă, lansează astăzi, 6 august, cel de-al doilea single solo, “Tăcerea”.

Vechile trăiri și poveștile de altă dată se împletesc cu visele de astăzi, cu durerile și sentimentele neexprimate care stau să explodeze, însă într-un alt context, așa cum creionează Dragoș Moldovan în cel mai nou single, 100% rock.

Citește și

La fel că pentru single-ul precedent, “Undeva, cândva”, Dragoș Moldovan semnează atât compoziția, cât și versurile acestei piese.

Dragoș Moldovan este originar din Timișoara, unde a studiat la Liceul de Muzică, iar în prezent este student la Facultatea de Muzică, unde studiază chitară. Pe lângă muzică, Dragoș este foarte atașat de animale, el fiind și dresor de câini.

Dragoș este și solistul trupei Pandora, alături de care a lansat în urmă cu o luna melodia "Așa cum sunt". Pandora s-a format în anul 2010 la Timișoara și abordează stilul hard’n’heavy. În cei 10 ani de activitate a cântat în cadrul multor festivaluri de renume din România, Pandora devenind un nume puternic în heavy metalul din vestul țării.

Vezi și: EXPERIENȚE din ȚARA FĂGĂRAȘULUI powered by SUZUKI

FULLSCREEN
Dragoș Moldovan, câștigătorul concursului Vocea Romaniei 2019, a lansat piesa "Tăcerea"
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies