Drake, posibilă relație secretă cu Kim Kardashian. Ce l-a dat de gol

Drake, posibilă relație secretă cu Kim Kardashian. Ce l-a dat de gol
Citeste mai mult despre: Drake,
Data: 03 Septembrie 2018
Fanii starletei Kim Kardashian și ai rapper-ului Drake susțin că aceștia ar avea o relație. 

Într-o serie de tweet-uri, utilizatorul de Twitter @tmorrison24 a explicat de ce teoria unei posibile relații e una credibilă. 

Potrivit acestei teorii a fanilor, care a devenit virală în weekend, Drake face referiri la Kim Kardashian în piesa „In My Feelings”, unde cântă despre o femeie pe care o numește „Kiki”. 

„Drake ne spune de câteva luni bune că are o relație cu Kim Kardashian, doar că noi nu am ascultat niciodată cu atenție.”, a scris un alt fan pe Twitter.

Printre altele, Drake cântă la un moment dat și despre „soția ta”, iar fanii spun că în contextul piesei, aceasta e încă o referire clară la Kanye West, soțul lui Kim. În continuare, Drake mai cântă: „Am avut deja o relație cu ea când ai lăsat-o singură / Lui Kiki nu îi place să ia lucrurile pas cu pas / Dar e okay, așa sunt și eu / Nu prea am răbdare....”

Drake a mai fost în atenția presei și în urmă cu două luni, atunci când Washington Post scria că rapperul, în vârstă de 31 de ani, a confirmat că are un copil cu actrița Sophie Burssaux, cunoscută din filmele pentru adulți.

Mărturisirea lui Drake a fost făcută tot în versurile unei piese de pe noul său album, ,,Scorpion”, lansat la începutul lunii trecute.

În piesa ,,Emotionless” Drake cântă: ,,Nu e iubita mea, dar copilul e al meu”. În alte versuri el spune că nu au avut o relație și că s-au întâlnit doar de două ori, că a fost nevoie de un test ADN pentru a fi sigur că e al lui, dar și că e foarte dezamăgit și că îi e rușine de părinții lui că a ajuns să fie tată în acest fel.

Drake nu a menționat în versuri și numele copilului, dar CBC scrie că s-ar numi Adonis și citează surse din anturajul rapperului canadian.

Sophie Brussaux l-a dat în judecată pe Drake pentru a se asigura că acesta va plăti pensie alimentară și susține că rapperul i-ar fi cerut în repetate rânduri să facă avort.

Anul trecut, Drake a ocupat poziţia a patra în topul celor mai bogate vedete realizat de Forbes, cu venituri de 94 de milioane de dolari înregistrate în perioada iunie 2016 - iunie 2017.

În vârstă de 31 de ani, Drake a devenit cunoscut iniţial ca actor. El a jucat în serialul "Degrassi: The Next Generation", difuzat la începutul anilor 2000. Şi-a lansat albumul de studio de debut, "Thank Me Later", în 2010, iar acesta s-a situat pe primul loc în U.S. Billboard 200 şi a fost recompensat cu un disc de platină. Următoarele sale albume, "Take Care" şi "Nothing Was the Same" au fost la fel de bine primite, primul aducându-i şi un premiu Grammy. De-a lungul carierei, rapperul canadian a vândut peste 12 milioane de albume şi a mai primit, printre altele, trei Juno Awards, şase American Music Awards şi 13 Billboard Music Awards.

FULLSCREEN
Drake, posibilă relație secretă cu Kim Kardashian. Ce l-a dat de gol
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO