După succesul "Despacito", Daddy Yankee rupe topurile din nou. Ocupa primele locuri în clasamentul Global YouTube Videos

După succesul  Despacito , Daddy Yankee rupe topurile din nou. Ocupa primele locuri în clasamentul Global YouTube Videos
Autor: Mihai Burlacu
Data: 05 Martie 2019
După ce a susținut un spectacol incediar în cadrul galei „Premio Lo Nuestro” a Univision, Daddy Yankee este de neoprit – „Con Calma” feat. Snow, a devenit cea mai ascultată piesă, cu cel mai vizionat material video de pe YouTube.

De asemenea, „Con Calma” este și cea mai difuzată piesă în 7 țări din America Latină, conform Monitor Latino: #1 în Uruguay, Paraguay, Panamá, Puerto Rico, Bolivia, Republica Dominicană, Honduras și ocupă poziția a treia în Statele Unite.

Videoclipul piesei a reușit performanța de a înregistra peste 58 de milioane de vizualizări doar în săptămâna 22-28 februarie, lucru ce l-a propulsat direct pe podium. Cu peste 250 de milioane de vizualizări, „Con Calma” este #1 Global Top Song pe YouTube, reușind să îl proiecteze pe Daddy Yankee printre cei mai urmăriți 8 artiști de pe această platformă. Piesa reggaetón ocupă poziția a treia în clasamentul Spotify Top 50 Viral Global.

Vezi videoclipul piesei „Con Calma” aici:

„Con Calma” este o combinație între dancehall și reggaetón, o piesă plină de viață și culoare, inspirată de „Informer”, hit-ul anului 1992, interpretat de Snow. Nouă versiune a piesei este scrisă de Raymond Ayala (Daddy Yankee) și Darrin Kenneth O’Brien (Snow) și produsă de către David „Scott Summers” Macias și Juan G. Rivera „Gaby Music”.

Despre Daddy Yankee

Originar din Puerto Rico, Daddy Yankee reprezintă unul dintre cele mai sonore și ușor recognoscibile nume din industria muzicală. A fost numit unul dintre cei mai influenți hispanici din lume de către CNN și Time Magazine. Daddy Yankee a vândut peste 17 milioane de albume și deține un număr impresionant de fani pe rețelele de socializare – peste 60 de milioane.

Este supranumit „Regele Muzicii Reggaeton” și considerat un etalon muzical global, luând în considerare și succesul fulminant înregistrat de „Despacito”, care a fost desemnat cel mai ascultat cântec din toate timpurile.

Cel mai recent hit al sau, „Dura”, a ocupat prima poziție în clasamentul celor mai vizionate clipuri de pe YouTube. În 2017, Daddy Yankee a fost numit Top Latin Artist de către Billboard Magazine, iar în 2018 acesta a fost premiat cu un Icon Award la Latin American Music Awards și cu 10 Guiness World Records.

Alte piese colosale interpretate de Daddy Yankee sunt „Gasolina”, „Rompe”, „Limbo”.

De asemenea, Daddy Yankee este și singurul artist urban cu 63 de piese clasate în Hot Latin. Odată cu „Despacito” – care a ocupat prima poziție pentru 16 săptămâni consecutiv, Daddy Yankee a reușit performanța de a avea 10 piese în clasamentul Billboard Hot 100.

FULLSCREEN
Dupa succesul "Despacito", Daddy Yankee rupe topurile din nou. Ocupa primele locuri în clasamentul Global YouTube Videos
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO