• PRO TV
  • Ed Sheeran a strâns o sumă incredibilă din concertele pe care le-a susținut în 2018

Ed Sheeran a strâns o sumă incredibilă din concertele pe care le-a susținut în 2018

Ed Sheeran a strâns o sumă incredibilă din concertele pe care le-a susținut în 2018

Ed Sheeran este cel mai prolific artist al anului 2018. Cântărețul englez a strâns din concertele pe care le-a susținut în acest an o sumă incredibilă, stabilind un record de vânzări.

Taylor Swift, Jay-Z, Beyonce ori Pink sunt staruri care s-au străduit intens în 2018, dar care nu au reușit să se apropie măcar de încasările avute de Ed Sheeran din concertele sale susținute cu casa închisă. Conform publicației Pollstar, artistul a vândut peste 4,8 milioane de bilete pentru concertele sale susținute pe stadioane în acest an. Turneul său muzical Devide a inclus 53 de orașe, în care a susținut 94 de spectacole, iar toate acestea au generat încasări de 432 de milioane de dolari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on


Wow! Suma este greu de digerat de alți artiști de talie mondială, care sunt departe de performanța lui. Taylor Swift, care s-a clasat pe locul 2 în acest top, a obținut 345 de milioane de dolari din vânzarea celor 2,88 de milioane de bilete puse la bătaie pentru concertele sale din 2018.

Pe locul trei îi găsim pe Jay-Z și Beyonce, care au strâns împreună, în turneu, 254 de milioane de dolari. Două trupe celebre, care altădată umpleau stadioane în orice anotimp, s-au mulțumit cu locurile 9 și 10. U2 a generat venituri de 126,2 milioane de dolari, iar The Rolling Stones – de 116,6 milioane de dolari.

Ed Sheeran vine și în România, la anul

Cântărețul va susține un concert pe Arena Națională din București la 3 iulie 2019. Interesul pentru acest eveniment a fost atât de mare, încât peste 25.000 de bilete s-au vândut în doar trei ore. Artistul s-a declarat încântat să cânte pentru prima dată în țara noastră și a transmis un mesaj video pentru fanii săi de aici.


Citește și: Keith Richards, în fața deciziei vieții lui. A renunțat la lucrul care îl făcea atât de fericit în tinerețe

Turneul mondial al lui Ed Sheeran se va încheia anul viitor, în august, timp suficient să mai câștige câteva sute de milioane de dolari. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni