Edward Sanda lansează o piesă inspirată din viața sa: "Inimi Pierdute"

Edward Sanda lansează o piesă inspirată din viața sa: Inimi Pierdute
Citeste mai mult despre: Edward Sanda, Inimi Pierdute,
Autor: Redactia
Data publicarii: 03 Aprilie 2019
Data actualizare: 03 Aprilie 2019
Edward Sanda a lansat o nouă piesă.

După succesul de care s-a bucurat piesa "În Palma Ta", ce a depășit 35 de milioane de vizualizări pe Youtube și a ajuns pe locul doi în topul celor mai difuzate piese românești la radio, Edward Sanda revine cu un nou single compus și produs de el.

“Abia așteptam să lansez această piesă în care am pus mult suflet. În ultima perioadă am început să experimentez și această latură, petrec mai mult timp în studio și am descoperit că îmi place foarte mult să compun. E un sentiment special să-ți pui amprenta asupra unei piese, iar Inimi Pierdute se bazează pe lucruri pe care și eu la rândul meu le-am trăit. Sper din suflet să vă placă!” Edward Sanda

Pe lângă ipostaza de solist, Edward Sanda a demonstrat că și ipostaza de compozitor i se potrivește, odată cu lansarea primei piese compuse de către el, „În palma ta”. De asemenea, artistul a mai lansat o piesă compusă de către el, „Cozonac”, featuring Cleopatra Stratan.

Inimi Pierdute păstrează stilul caracteristic pieselor lansate până acum, descriind o poveste de iubire aflată la final de drum. 

Piesa este înregistrată și compusă în studiourile Famous Production, iar videoclipul este realizat în totalitate de către echipa #famous. Este un videoclip de imagine, care îl arată pe artist în ipostaze de îndrăgostit, alături de protagonista clipului.

Edward Sanda a fost invitat la "La Măruță" și piesa sa s-a auzit și acolo: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!