Emanuel Cîrstea, surpriză pentru admiratoarele sale: ”Viața e frumoasă”

Emanuel Cîrstea, surpriză pentru admiratoarele sale: Viața e frumoasă
Citeste mai mult despre: Emanuel Cîrstea, cover,
Data publicarii: 04 Martie 2021
Data actualizare: 04 Martie 2021
S-a făcut remarcat pe YouTube, cu cover-uri ale unor piese cunoscute, pe care le-a cântat în manieră proprie. Acum, Emanuel Cîrstea revine la prima sa iubire. 

Emanuel Cîrstea este un artist cu mai multe pasiuni, două dintre acestea fiind muzica și gastronomia. De mai bine de un an, acesta ne împărtășește secretul celor mai delicioase rețete în show-ul exclusiv ”Share în bucate” pe protvplus.ro. Și, ca orice bucătar romantic, Emanuel nu poate trăi fără muzică, astfel că recent a început o nouă serie de coveruri după cele mai frumoase piese. 

”Într-o lume plină de bad guys, unde sentimentele femeilor sunt mototolite si aruncate într-un colț, cei care sunt “the good guy” așteaptă și speră la o șansă de a-i demonstra ei că viața e frumoasă când e trăită cu iubire”, spune Emanuel.

În trecut, Emanuel Cîrstea a dat o nouă interpretare unor hituri precum ”Uit de tine” (Mira), ”Timpul” (Feli), „Ce are ea” (Delia), Cosmos (Irina Rimes) etc., strângând sute de mii de vizualizări și aprecieri.

Urmăriți, mai jos, noul cover al lui Emanuel Cîrstea, după piesa  Nicoletei Nuca, “Nu sunt”

 

 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua oferta de filme și seriale, doar pe voyo.ro


Întrebarea Mesei Rotunde cu Andra Gogan: „... a fost o decizie proastă!”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies