Emilian și Theo Rose, pe locul 1 în trending cu piesa „De 3 zile nu am somn”

Emilian și Theo Rose, pe locul 1 în trending cu piesa De 3 zile nu am somn
Data publicarii: 22 August 2021
Data actualizare: 22 August 2021
În urmă cu două zile, Emilian și Theo Rose au lansat „De 3 zile nu am somn”, piesă care a ajuns imediat la sufletele oamenilor. Nu numai că are deja peste 1,4 milioane de vizionări, dar este și pe locul 1 în trending, pe YouTube.

Colaboararea dintre Emilian și Theo Rose s-a dovedit ca fiind un real succes, iar piesa lor este la ora redactării acestei știri pe locul 1, atât în topul general, cât și în music trending. Pe locul 2 se află Dani Mocanu, cu piesa “Bancomatul”.

Ce spune Emilian despre piesa „De 3 zile nu am somn”

Piesa s-a născut în locul meu preferat, mansarda de acasă. Într-o seară mi-am turnat un pahar de vin și după câteva minute am început să scriu. Nu m-am mai îndrăgostit de ceva timp, așa că mi-am imaginat cum ar fi să se întâmple. M-am lăsat inspirat, iar în 30 de minute refrenul a fost gata.

Energia pe care am simțit-o când ascultam refrenul era ceva ce nu puteam să descriu. Peste câteva zile o aveam în cap non-stop! Este o melodie simplă cu mesaj foarte clar care îți dă o energie aparte și te face să o cânți! Ba mai mult, ți-o iau picioarele din loc, nu prea poți să stai jos dacă o auzi”, afirmă Emilian.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies