Evelina Negru lansează single-ul, „Trăiam în paradis”, alaturi de videoclipul oficial

Evelina Negru lansează single-ul, Trăiam în paradis , alaturi de videoclipul oficial
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 19 Aprilie 2022
Data actualizare: 19 Aprilie 2022
Evelina Negru lansează prima sa piesă oficială după participarea din cadrul emisiunii concurs „Superstar”. Melodia se numește „Trăiam în paradis”, este compusă în studiourile DeMoga Music, fiind lansată alături de MediaPro Music & Universal Music România.

„În această perioada complicată pentru fiecare dintre noi, când 2 lumi sunt intr-un conflict și mii de familii se despart, copii și prietenii, am vrut să venim cu un mesaj frumos, pentru că muzica salvează suflete” - Evelina Negru.

Piesă „Trăiam în paradis” a fost compusă de către Marius Moga, Bogdan Samoilenco și Mihai Dumitrescu. În același timp, pentru lansarea piesei, Evelina a filmat un videoclip alături de o echipa formată din: D.O.P / color Corection - Valentin Bostan, regie / edit: Eugen Floreac, executive producer: Sergiu Dobrunov si gaffer: Andrian Babii.

„Piesa este mai mult decât o poveste, e viața mea transferată pe portativ. E despre acea dragoste pe care o simțim în atâtea feluri, o cântăm și o trăim în vers. Este temelia celor mai mari opere de artă și muza fiecărui muritor. Ea ne înalță nepământesc de dur, simultan ne tulbură și cea mai mică parte de luciditate. Despre ea cânt, pentru ea scriu și cu ea trăiesc.Iubiți sincer. În fiecare zi”, a adaugat Evelina Negru.

Vocea caldă a Evelinei se completează perfect cu linia melodia și cu versurile construite ca o poezie, care transmit o realitate crudă, ușor dramatică și emoțională. Piesă, introspectivă, vorbește despre amintirile poveștii din paradis, despre dragul nesfârșit de jocul serios, despre curajul de a crede și a reuși, despre bucuria de a descoperi că ideea fiecăruia ar putea fi cea mai bună, despre surprinderea că ai fost pregătit să te descurci atât de bine în situații reale, fără jumătatea alături de care trăiai în paradis.

„Am descoperit vocea Evelinei Negru la Superstar și am știut că, indiferent de parcursul ei în show, va ajunge un artist mare, de aceea am decis să o invităm în echipa noastră de la DeMoga Music și să scriem muzică bună și istorie împreună”, a declarat Marius Moga.

Vezi și: Cristiano Ronaldo pedepsit pentru gafa făcută
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!