Exclusiv! De ce nu mai colaborează Trupa Crush cu Alexandra Ungureanu

Exclusiv! De ce nu mai colaborează Trupa Crush cu Alexandra Ungureanu
Citeste mai mult despre: trupa crush, Alexandra Ungureanu, muzica,
Autor: Dana Popa
Data publicarii: 24 Mai 2019
Data actualizare: 24 Mai 2019
Trupa Crush și Alexandra Ungureanu au avut o colaborare de excepție. Hit-uri precum “Plâng Nopțile”, “Aprinde Dragostea”, “Inima mea”, “Hello”, “Cu tine în rai”,  “I Need You More”, “Where is the Love”, “Nu am aripi”, “Iubire de-o vară”, “Cuvinte”, “C'est la vie”, “Copiii din noi” au fost fredonate de mii de fani. 

Deși s-au bucurat de succes, artiștii au decis să o ia pe drumuri diferite, astfel încât din 2017 fac muzică separat.

Cu detalii despre această “ruptură” profesională vine Radu din trupa Crush
, care a hotărât că este momentul să lămurească această situație.

Cum s-a întâmplat? De ce trupa Crush a încheiat colaborarea cu Alexandra Ungureanu?

Această întrebare mă duce direct în trecut, la momentul în care eu și Sorin ne propuneam să producem muzică electronică. Se întâmpla prin 2003-2004. Eram hotărâți să ne depășim limitele și să facem ceea ce simțim în plan muzical,  să nu mai luăm în seamă trend-urile acelor vremuri.

Prietenii ne-au ajutat cu un nume potrivit direcției noastre muzicale, au numit proiectul CRUSH. Ne-am dorit cel puțin o colaborare cu Alexandra Ungureanu și s-a întâmplat. După câteva piese  înregistrate împreună ne-a propus să fim o trupă dar să-și păstreze numele.

Cu trecerea anilor Alexandra s-a ocupat în paralel și de carieră ei solo despre care nu ne povestea, noutățile le aflam mereu ultimii, din presă. Acest lucru a divizat taberele tot mai mult iar o casă dezbinată în sine nu poate dăinui. Momentul scindării s-a petrecut la începutul lui 2018 pe Silent Mode și silențioasă a rămas și prietenia noastră de atunci și până'n prezent.

Cât a durat colaborarea voastră și cum îți place să o definești?"

Colaborarea noastră s-a încheiat neoficial în 2017 după ultimul single lansat împreună, intitulat 'Copiii din noi', piesă care descrie maturizarea prin care trecea trupa în acea perioadă. Din prezent privind, doisprezece ani încap într-o clipă. Această colaborare a fost un Crush prelungit, crush-sentiment de scurtă durată dar de maximă intensitate.

Trupă Crush a rămas în formulă actuală. Căutați altă voce feminină? 

2018 a fost anul în care am ales să ies din industria muzicală, din lumina reflectoarelor, am ales să încep o viață nouă, diferită. Sorin e cel care m-a convins să rămân totuși cu un picior și în lumea muzicii și să contribui din umbră la viitoare proiecte semnate CRUSH + "artist". Echipa din studio s-a mărit, avem prieteni noi și voi continua alături de ei  SAGA CRUSH în calitate de sound designer, producator, scriptwriter și regizor.

Ce piesă urmează să lansați acum, ce noutăți pregătiți pentru fani?

Surprize-surprize. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies