EXCLUSIV Interviu cu trupa VAMA, despre noua piesă "Prăbușire". Ce spun membrii trupei despre versurile cântecului

EXCLUSIV Interviu cu trupa VAMA, despre noua piesă  Prăbușire . Ce spun membrii trupei despre versurile cântecului
Citeste mai mult despre: Trupa Vama, piesa noua, prabusire, versuri,
Autor: Ionela Lupu
Data: 04 Martie 2020
Trupa Vama a lansat marți, 3 martie, piesa "Prăbușire", o baladă de dragoste cu un mesaj puternic. 

Într-un interviu acordat pentru Protv.ro, trupa Vama a vorbit în exclusivitate despre piesa "Prăbușire". Aceștia au dezvăluit care este mesajul cântecului, de ce au ales să-i pună acest nume, dar și cu cine au colaborat. De asemenea, au oferit câteva detalii și despre versurile "controversate ale baladei".

Mai mult decât atât, înainte de premiera oficială,  trupa Vama a organizat un eveniment special pentru fani, în care aceștia au putut vedea înaintea celorlalți videoclipul piesei. 

Dă-i play materialului de mai jos:

"Prăbușire" este cel mai nou cântec Vama și se găsește de ieri pe toate platformele de streamin, precum YouTube, Spotify sau Deezer.  Cântecul este o baladă de dragoste compusă de membrii formației, înregistrată, mixată și produsă la Londra de Matt Lawrence, producător muzical ale cărui credite îi includ pe Amy Whinehouse, Adele și Black Eyed Peas și care deține un premiu Grammy pentru albumul “Babel” al Mumford and Sons.

Poți asculta piesa AICI:

Versurile piesei au fost scrise de Tudor Chirilă.  Videoclipul piesei "Prăbușire" a fost regizat de Octav Gheorghe, aflat la a doua colaborare cu Vama, după clipul piesei "Pe de rost" din 2019. Protagonistul videoclipului este actorul și solistul Vama, Tudor Chirilă. 


Sursa foto: Facebook VAMA
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO