Familia lui Michael Jackson pregătește un musical pentru a spăla imaginea megastarului

Familia lui Michael Jackson pregătește un musical pentru a spăla imaginea megastarului
Un spectacol grandios dedicat vieții lui Michael Jackson va ajunge pe Broadway în 2020, în încercarea disperată a familiei sale de a arăta adevărata față a megastarului.

Musicalul Don’t Stop ’Till You Get Enough ar fi trebuit să aibă premiera în toamna acestui an, însă creatorii săi au amânat lansarea din cauza documentarului Leaving Neverland. Imaginea lui Michael Jackson a fost puternic afectată de acuzațiile de pedofilie formulate de doi dintre tinerii care în copilărie au petrecut mulți ani în compania Regelui pop.

Acum, reprezentanții echipei de producție spun că spectacolul se va face, totuși, însă nu va ajunge pe Broadway mai devreme de anul viitor. 

Cei implicați în realizarea sa spun că se așteaptă ca spectacolul să aibă de suferit din cauza documentarului Leaving Neverland, care a zguduit din temelii familia și fanii megastarului.

Citește și: Documentarul scandalos Leaving Neverland ar putea avea o continuare

„Acesta nu este un spectacol gen Circque du Soleil sau un show-tribut, nici măcar o hagiografie. Ne străduim să spunem povestea unui moment din existența unui om extrem de controversat, a cărui viață a fost foarte stresată”, a spus dramaturgul Lynn Nottage, conform Chicago Tribune.

Musicalul va folosi piese din turneul Dangerous World Tour, spun reprezentanții Columbia Live Stage.

„Tot ce pot să fac e să mă rog ca Michael nu a nu fi fost pedofil”

Intervievat de jurnaliștii de la New York Times, coregraful show-ului, Christopher Wheeldon, a declarat că nu știe dacă acuzațiile de pedofilie care i-au fost aduse megastarului sunt adevărfate sau nu. 

Însă, spune Wheeldon, tot ce poate să facă e să spere că nimic nu e adevărat.

„Nu cred că cineva poate spune cu certitudine că a fost, deoarece aveam puține informații, iar Michael este mort; nu se poate apăra. Mi se rupe inima gândindu-mă la posibilitatea că ar putea fi adevărat, dar mă rog să nu fie și asta e tot ce pot să fac. Nu voi fi apologetul lui Michael, dar nu pot spune 100%”, a declarat acesta.

FULLSCREEN
Familia lui Michael Jackson pregătește un musical pentru a spăla imaginea megastarului
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies