Feli a lansat „Împreună”, o piesă optimistă despre lecții de viață

Feli a lansat Împreună , o piesă optimistă despre lecții de viață
Citeste mai mult despre: Feli, impreuna,
Data publicarii: 21 Aprilie 2020
Data actualizare: 21 Aprilie 2020
În plină perioadă de autoizolare și distanțare socială, Feli lansează „Împreună”, o piesă despre paradoxul zilelor noastre în care oamenii sunt separați, dar împreună, în mijlocul unei lecții grele de viață.

Indiferent de vremuri și de experiențe de viață nu tocmai frumoase, împreună e cel mai bine, chiar dacă acest „împreună” îmbracă astăzi forme de neimaginat în care iubirea, grijă și viață nu depind de spațiu, de loc, de convenții, de niciun „trebuie” care făcea legile până mai ieri”, spune Feli convinsă că în tot răul acestei situații este de fapt și un mare bine.

O producție HaHaHa Production, piesa „Împreună” este compusă de Feli împreună cu Șerban Cazan, Smiley și Dorian, din dorința de a transmite oamenilor un mesaj optimist despre un azi plin de lecții și un mâine senin: „De cele mai multe ori, din situațiile grele învățăm cele mai importante lecții, pentru că atunci devenim, poate fără să vrem, atenți la noi, la cei din jur și la ce ne înconjoară. În această perioada foarte grea pentru fiecare dintre noi avem tendința să vedem că tot ce ni se întâmplă este negru și rău. Eu cred că trebuie să deschidem bine ochii, chiar dacă nu e multă variație de culoare în jur, să ascultăm atent, chiar dacă e atât de liniște, să ne deschidem sufletele, chiar dacă e multă frică acolo, și să regăsim esență și soarele din fiecare dintre noi”, mărturisește Feli care crede cu tărie că, după această perioada, lumea va fi mai bună, iar oamenii se vor revedea cu lecția iubirii și cea a generozității reinvatate.

Vezi și: Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 4: Alvarez, criza de identitate
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies