Feli cântă „Vântul bate”, o piesă-oglindă despre dragostea de femeie

Feli cântă Vântul bate , o piesă-oglindă despre dragostea de femeie
Citeste mai mult despre: Feli, feli vantul bate, vantul bate,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 09 Decembrie 2020
Data actualizare: 09 Decembrie 2020
Feli lansează „Vântul bate”, o piesă despre iubirea și familia ei de astăzi, care poate fi oglinda tuturor poveștilor de dragoste trăite de orice îndrăgostit împlinit.

Cea de-a opta felie din jurnalul muzical #Felidinpoveste, „Vântul bate”, a fost compusă de Feli la studiourile HaHaHa Production, într-o seară ploiasă, cu vânt puternic, care a inspirat-o pe Feli să cânte despre toate cele patru anotimpuri traversate cu dragoste și Luna alături de iubitul ei.

„Atunci am avut un moment în care mi-am văzut povestea de dragoste ca pe un tablou complet. Poate părea prea romantic și siropos, însă așa îmi văd eu sentimentele și, cel mai probabil, nu simt nimic mai special decât toate femeile care iubesc cu bune și cu rele în relația lor. Îmi doresc ca oricine ascultă „Vântul bate” să simtă că este despre povestea lui, despre dragostea lui, despre visul de „împreună” al oricărui îndrăgostit”, își povestește Feli misiunea cu care și-a creat cea mai recentă felie din jurnal.

Fie că-și simt iubirea asemeni lui Feli, ca pe o nuntă în cer, în care stelele și-au dat mâna, iar Luna a zâmbit larg în timp ce a cununat-o cu alesul din cer, fie că este simțită mai simplu sau mai dramatic, dragostea trebuie primită și privită cu recunoștință de orice îndrăgostit, indiferent de etapele mai bune sau mai grele prin care trece.

„În cazul meu, întâlnirea cu iubirea a însemnat și apariția Norei Luna, fetiță pe care mi-am dorit-o dintotdeauna și am simțit să cânt despre această împlinire, așa cum îmi doresc ca oricine ascultă „Vântul bate” să simtă că se uită într-o oglindă și că-și exprimă prin ea propriile sentimente”, își povestește Feli imboldul personal care a inspirat-o în a scrie cea de-a opta felie din jurnalul #Felidinpoveste în care își cântă povești marcante din viață și formarea ei ca om și ca artist.

Co-producție HaHaHa Production și Cat Music, „Vântul bate” are versurile scrise de Feli, muzica compusă de Feli, Florin Boka, Lucian Nagy, Șerban Cazan și Emilian Nechifor, producția realizată de Florin Boka, Lucian Nagy și Șerban Cazan și mix&maxerul realizat de Florin Boka.

Vezi și: Cum să îți petreci sărbătorile pe TikTok
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies