Feli lansează „Flori de argint”, prima piesă de pe cel de-al treilea album al artistei

Feli lansează Flori de argint , prima piesă de pe cel de-al treilea album al artistei
Citeste mai mult despre: Feli, feli flori de argint, flori de argint,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 10 Martie 2022
Data actualizare: 10 Martie 2022
Feli intră într-o nouă etapă muzicală din parcursul ei artistic și lansează „Flori de argint”, o piesă inspirată din șlagărele românești, prima de pe noul său album, al treilea din carieră, pe care îl va lansa piesă cu piesă pe parcursul următoarelor luni.

„Tot din dragostea pentru pământul meu, am simțit să scriu și să cânt un album care să aibă influențe de șlagăr. Inspirată de Angela Similea, Margareta Pâslaru și alte femei - comori muzicale ale țării mele, încep acest drum cu „Flori de argint” care scoate în fața voastră, și chiar și în fața mea, o altă latură a femeii Felicia, o nouă latură a artistei Feli. Poate mai matură sau poate altfel, vă las pe voi să o definiți”, a mărturisit Feli despre schimbarea de stil surprinsă odată cu lansarea primei piese de pe noul său album, o co-producție HaHaHa Production și Cat Music. 

„O inimă de gheață nu poate oferi mai mult decât flori de-argint. Și nu le pot primi, că nu se vor ofili, vreau mai mult decât flori de-argint”, spune parte din refrenul plin de personalitate, muzicalitate și eleganță pe care numai o voce ca a artistei Feli îl poate interpreta astfel. 

Cu „Flori de argint”, Feli marchează și o premieră în muzica sa de până acum, fiind prima piesă care nu poartă și amprenta sa de compozitor, ci doar amprenta sufletească și interpretarea unică. „Melodia și versurile sunt în totalitate scrise de colegi-artiști de la HaHaHa Production, artisti pe care îi auziți cântându-și arta și în online. Vlad Flueraru, IOVA și Angus au compus una din piesele din topul vieții mele muzicale, iar producția poartă ștampila HaHaHa Production, fiind creată de Fenom (Florin Boka) și Lucian Nagy”, declară Feli, recunoscătoare publicului pentru cei 7 ani în care i-a ascultat și susținut muzica.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!