Fenomenul André, premiat în cadrul unuia dintre cele mai așteptate concerte ale verii

Fenomenul André, premiat în cadrul unuia dintre cele mai așteptate concerte ale verii
Data: 18 Iulie 2019
Marți seara, André a susținut primul show oficial la doar câteva zile de la momentul relansării. Trupa fenomen a urcat pe scena Arenelor Romane și a cântat cele mai iubite hituri ale anilor 2000 în fața a mii de oameni. 
Spectacolul a fost încheiat cu o surpriză din partea Cat Music, label care a fost alături de trupă încă din anul 1998 - cele două André au primit trofeul pentru Reginele Muzicii Dance. Andreea Balan și Andreea Antonescu au cântat o parte dintre hiturile generației André: „Prima iubire”, „Liberă la mare”, „Moșule”, „Flori de tei”, într-un show plin de energie, coregrafii actuale, dar și mișcări de dans ce aduc aminte de anii 2000.

Trupa s-a înființat în 1998, iar un an mai târziu a lansat single-ul “Liberă la mare” și odată cu el a creat o explozie în muzică, modă, dar și în atitudinea unei întregi generații – generația André. Fenomenul André înseamnă nu mai puțin de șase albume lansate, 1.500.000 de unități vândute, patru discuri de platină, un disc de aur, sute de concerte, fan-cluburi în fiecare oraș din România, dar și milioane de admiratori în străinatate.


 
În anul 2001, André este desemnată "Cea mai buna trupă pentru adolescenți", iar cele două fete sunt numite „Reginele muzicii dance”. După super hitul „Liberă la mare”, urmează „Noapte de vis”, „Lasă-mă papa la mare”, „Prima iubire”, „Am să îmi fac de cap”, „Flori de tei”, „Fac ce vreau”, „Prima iubire” și multe alte piese de succes care au devenit imnuri.

Vezi și profil de celebritate - Jennifer Lopez 

FULLSCREEN
Fenomenul André, premiat în cadrul unuia dintre cele mai așteptate concerte ale verii
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO