Fiul lui Vlad Miriță, actor la 4 ani! Apare în videoclipul E frumos de Crăciun, în rolul lui Kevin din Singur acasă

Fiul lui Vlad Miriță, actor la 4 ani! Apare în videoclipul E frumos de Crăciun, în rolul lui Kevin din Singur acasă
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 07 Decembrie 2022
Data actualizare: 07 Decembrie 2022
„E frumos de Crăciun” este cea mai nouă producție muzicală lansată de tenorul Vlad Miriță. Piesa, interpretată magistral de artistul român, este o invitație în atmosfera de poveste pe care ne-o aduce în case Crăciunul în fiecare an.

Melodia este completată de un videoclip poveste, clip care „se bucură” de prezența fiului artistului, micuțul Iustin, care are 4 ani și este într-un rol asociat cu Kevin din „Singur acasă”. Videclipul, semnat de Szitai Eszter, Andrei Zaițiu și Liviu Ardelean, a fost filmat în Târgul de Crăciun din Sibiu, fix în ziua în care acesta a fost deschis oficial.

„Cadrele din exterior au fost filmate în prima zi a Târgului de Crăciun din Sibiu. Tot ce înseamnă interior, au fost trase la Târgu Mureș, unde, între două concerte, am înregistrat și piesa „E frumos de Crăciun”, cu echipa Republic Production. Mi-a plăcut mult piesa încă de când am primit demo-ul, dar nu apucasem să o repet. Am, însă, o reținere în a repeta piesele, înainte de studio, pentru că simt că mă obișnuiesc prea mult cu ele și pierd emoția… așa că îmi place să intru în studio să am și câteva dificultăți, să fiu surprins de un pasaj poate mai dificil sau de elemente noi la care n-am fost atent în momentul în care am ascultat demo-ul. Una este să asculți o piesă, alta este să o cânți. Atunci când o cânți, ea își descoperă și micile detalii, care mai de care mai surprinzătoare”, a spus Vlad Miriță.

Piesa interpretată de Vlad Miriță, pe versuri de Radu Bălaș și compoziție semnată de OVI Jacobsen și Norbert Kovács, este disponibilă pe cele mai mari platforme de streaming audio și video: Spotify, Apple Music, Deezer, Amazon, Tidal sau YouTube Music.

Vezi și: Pericolul ascuns din apa potabilă
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!