Fostul iubit al lui George Michael: Își dorea atât de mult să moară, încât a încercat de 25 de ori să se înjunghie

Fostul iubit al lui George Michael: Își dorea atât de mult să moară, încât a încercat de 25 de ori să se înjunghie
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 24 Septembrie 2018
Data actualizare: 12 Iunie 2019
Fadi Fawaz, ultimul iubit al megastarului britanic George Michael, face dezvăluiri cutremurătoare la aproape doi ani de la dispariția cântărețului. George Michael a murit în seara de Crăciun a anului 2016, iar Fadi spune că artistul și-a căutat de mai multe ori moartea.

Ultimul partener intim al lui George Michael, fotograful Fadi Fawaz, a făcut dezvăluiri cutremurătoare pe contul său de Instagram. Potrivit acestuia, George Michael a avut în ultimii ani ai vieții sale nenumărate tentative de a se sinucide. Artistul își dorea cu disperare moartea, ceea ce l-a determinat să sară din mașina condusă de un prieten, aflată în mers pe autostradă, în anul 2013. Fadi Fawaz mărturisește că artistul i-a spus de mai multe ori că nu mai vrea să trăiască și, când se afla la dezintoxicare, a încercat să se înjunghie de 25 de ori.

„Își dorea atât de mult să moară și era atât de înflăcărat să auzi asta din gura lui. Cred că viața lui s-a oprit cu mult timp înainte. Toată lumea l-a vrut pentru ceea ce este și pentru cine este”, se confesează pe rețelele sociale fostul iubit al lui George Michael, care și-a amintit cum i-a refuzat la început avansurile starului britanic.

Fadi Fawaz și George Michael. FOTO: Facebook/Fadi Fawaz

Conform lui Fadi, George Michael a pus ochii pe el în 2009, deși pe atunci cântărețul era într-o relație cu alt bărbat. „Relația mea cu George a fost una sexuală, dar George nu voia să facă sex decât dacă se droga mai întâi cu GHB, cunoscut pe scurt ca G. După circa două luni m-a invitat la cină și mi-a propus să fiu iubitul lui oficial, dar l-am refuzat, deoarece avea alt partener acasă și nu puteam tolera să se drogheze. M-a sunat din nou în ziua următoare, dar după această experiență nu ne-am mai văzut vreme de trei ani”, povestește Fadi, care a început o relație cu George Michael abia în 2011, scrie Daily Mirror.

Fadi povestește că partenerul lui celebru a făcut o pauză scurtă în ceea ce privește consumul de droguri, însă a recidivat la scurt timp de la debutul relației lor. George Michael se droga inclusiv înainte de concertele sale, în camerele de hotel. „În Viena s-a simțit rău, a făcut pneumonie și a fost inconștient vreme de 12 zile. Aproximativ cinci săptămâni mai târziu, George era bine. Totul era minunat, dar ne vedeam doar de două săptămâni și relația noastră se schimbase”, spune Fadi Fawaz, care dezvăluie că George Michael folosea mai multe tipuri de droguri pentru a se ține pe picioare.

George Michael a murit cu el în casă, fără să știe asta

Fostul iubit al lui George Michael a povestit cum au decurs ultimele 24 de ore din viața lui împreună cu megastarul. Pe 24 decembrie 2016, Fadi se afla în reședința lui George Michael din Oxforshire, Marea Britanie. La prânz a ieșit la o cafenea de vizavi, de unde a cumpărat un sandviș. La întoarcere s-a pus în pat și a dormit până la ora 17.00.

„M-am trezit și m-am uitat în sus, pe scări, spre ușa dormitorului lui George. El doarme întotdeauna cu ușa ușor deschisă. De fiecare dată când mă uitam, ușa era în aceeași poziție. Știam că, de obicei, doarme până la ora 18.00, așa că am așteptat. Eram în toane bune. Am pus niște muzică și am lucrat la o fotografie. Voiam să audă că sunt acolo, ca să coboare”, își amintește bărbatul.

Însă timpul trecea, iar George Michael nu mai cobora din dormitorul lui. Fadi a găsit o explicație și pentru asta, punând comportamentul artistului pe seama faptului că erau certați în perioada aceea. Așa că s-a dus la culcare, fiind convins că-l evită cu intenție.

A doua zi, de Crăciun, Fadi Fawaz avea să-l descopere pe George Michael fără suflare, în patul lui. La început a crezut că doarme buștean, dar când l-a atins și a văzut că e rece, și când i-a zărit unghiile vinete, a intrat în panică. „Când a venit ambulanța, asistenta m-a făcut să mă simt vinovat, deoarece a spus că George e mort de multă vreme. Felul în care m-a privit m-a făcut să mă simt mic (...) Mă gândeam că în final a făcut-o și că, până la urmă, l-am văzut mort în patul lui. Întotdeauna l-am implorat să nu facă asta, dar era atât de deprimat. Tot ce-și dorea era să moară. A încercat să se sinucidă de patru ori”, mai spune Fadi Fawaz.

George Michael s-a stins din viață la 53 de ani. Cauza oficială a morții sale este necunoscută, însă în media s-a vorbit de insuficiență cardiacă. Apropiații săi spun că decesul megastarului este strâns legat de consumul exagerat de droguri, folosite pentru a trata o depresie pe care nimeni nu a înțeles-o. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies