FOTO Demi Lovato, la prima plimbare în public de când a ajuns la dezintoxicare

FOTO Demi Lovato, la prima plimbare în public de când a ajuns la dezintoxicare
Autor: Dan L. Brumar
Data: 24 Septembrie 2018
Cântăreața Demi Lovato a ieșit pentru prima dată în public, de la supradoza de acum două luni care a ținut-o departe de ochii lumii. Solista americană se află sub supravegherea medicilor dintr-o clinică de dezintoxicare.

Relaxată și plină de viață, Demi Lovato s-a întreținut cu tânără, la o cafea, în apropierea clinicii de dezintoxicare în care urmează un tratament de recuperare. Cântăreața a primit duminică o zi liberă din partea medicilor, pe care să o petreacă unde vrea, în compania celor dragi. Admiratorii ei au recunoscut-o și au fotografiat-o pe stradă, în timp ce vorbea cu o femeie care ieșise să-și plimbe câinele. 

Citește și

Este pentru prima dată când Demi se afișează în public, deși în tot acest timp a încercat să-și asundă identitatea în spatele unei șepci cu cozoroc proeminent și al unei ținute obișnuite.

Demi Lovato, pentru prima dată în public (stânga). FOTO: TMZ.com


Conform unor surse citate de TMZ, Demi Lovato ar mai fi ieșit de mai multe ori din clinica de dezintoxicare pentru a se întâlni cu actorul Wilmer Valderrama. Cu toate acestea, nimeni nu are vreo dovadă a acestor întâlniri. Demi Lovato (26 de ani) și Wilmer Valderrama (38 de ani) au avut o relație de șase ani, dar s-au despărțit în 2016. Conform presei de peste Ocean, cei doi s-ar fi apropiat din nou după ce Demi a ajuns la spital în urma intoxicației cu medicamente.  

Demi Lovato e încă sub supravegherea medicilor, iar până acum a urmat tratamente de recuperare în două clinici de dezintoxicare. În cadrul programului de refacere, lui Demi i s-a permis să iasă din curtea clinicii, pentru a petrece timpul alături de cunoscuți sau alți pacienți, la o cafenea din apropiere.

Wilmer Valderrama și Demi Lovato în 2016


Solista americană a fost la un pas de moarte la sfârșitul lunii iulie, când a suferit o intoxicație cu medicamente extrem de puternice. Demi Lovato a fost transportată la spital, unde i s-a administrat un tratament contra intoxicației cu opioide. Bărbatul care a aprovizionat-o cu droguri, Brandon Johnson, a declarat presei că Demi știa ce substanțe consuma. Poliția nu a formulat nicio o acuzație pe numele său.

FULLSCREEN
Demi Lovato, la prima plimbare în public de când a ajuns la dezintoxicare
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies