Gafă de Oscar! Academia Americană de Film şi-a prezentat deja „câştigătorii”

Gafă de Oscar! Academia Americană de Film şi-a prezentat deja câştigătorii
Foto Getty Images
Data publicarii: 05 Februarie 2020
Data actualizare: 05 Februarie 2020
În săptămâna premergătoare ceremoniei de decernare a premiilor Oscar, programată în noaptea de duminică spre luni (în România), Academia Americană de Film a comis o eroare inexplicabilă care s-a răspândit rapid în mediul online.

Gafa a pornit de la o iniţiativă lăudabilă iniţiată pe pagina oficială de Twitter, în care era prezentată o platformă cu ajutorul căreia utilizatorii pot face predicţii referitoare la câştigătorii celor 24 de premii puse la bătaie la 10 februarie 2020.

Toate bune şi frumoase, doar că în respectiva postare de promovare a apărut ca exemplu chiar predicţia semnată „The Academy”, cu nume concrete ale filmelor şi actorilor laureaţi. Greşeala a fost sesizată destul de repede, iar postarea a fost ştearsă, însă internauţii au apucat să facă „print-screen”-urile doveditoare, redifuzându-le apoi în spaţiul virtual.

Astfel, rămâne de văzut câte dintre predicţiile Academiei se vor regăsi în realitate. De exemplu, cel mai bun film a fost ales ,,Parasite”, iar Sam Mendes era trecut în căsuţa rezervată celui mai bun regizor. La actori în rol principal, preferaţii Academiei par să fie Joaquin Phoenix şi Renee Zellweger, în timp ce Brad Pitt şi Laura Dern ar fi actorii câştigători la secţiunea rol secundar.

Vezi și 10 lucruri pe care nu le știai despre premiile Oscar

Un material realizat de Cezar Grigore.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies