Global Records anunță prima colaborare dintre Irina Rimes și Carla’s Dreams!

Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 03 Aprilie 2020
Data actualizare: 03 Aprilie 2020
Fanii și-au dorit de foarte mult timp o colaborare între Irina Rimes și Carla’s Dreams, iar astăzi așteptarea a luat sfârșit. Cei doi artiști lansează piesa 3 inimi, o compoziție emoționantă despre iubire, familie și armonie, cu un clip care redă perfect versurile duioa-se.

Videoclipul piesei este unul plin de culoare, care reflectă intensitatea și sinceritatea senti-mentelor oamenilor atunci când ajung să iubească și să fie iubiți și decid să își alăture destinele.

“Am crescut profesional inspirându-mă din muzica lui. Pentru mine, această colaborare are o semnificație sentimentală, pentru că e un artist de la care, indirect, am învățat multe”, a declarat Irina Rimes despre Carla’s Dreams și colaborarea pentru piesa 3 inimi.

Piesa a fost compusă de Irina Rimes și Carla’s Dreams și produsă de Marco & Seba. Artiștii au colaborat cu Marco & Seba și pentru piese precum Luna, Secrete, Karma, Beau și Poem.

Videoclipul a fost filmat de NGM Production (Bogdan Păun - regie și Alex Mureșan - DOP) și Loops Production și poate fi urmărit mai sus.

 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies