Gojira & Planet H lansează un nou videoclip, The After Effect: ”Este un tribut perfect adus fanilor”

Gojira  Planet H lansează un nou videoclip, The After Effect:  Este un tribut perfect adus fanilor
Citeste mai mult despre: Gojira, Planet H, the After Effect, videoclip,
Data: 28 Noiembrie 2018
Gojira & Planet H au pregătit, pentru începutul lunii decembrie, un nou single ce alternează între muzica electronică și sonorități dubstep îmbinate cu break beat, iar videoclipul piesei conține imagini de la reprezentațiile duo-ului, din cursul anului 2018.

Aceștia, cunoscuți și prin colaborările lor cu BUG Mafia, Doc, Deliric, Nosfe, Robin sau Alan&Kepa, vor lansa cel mai nou videoclip în cadrul evenimentului Jump Around 6, din 29 noiembrie, la Kulturhaus, împreună cu Exposure, Bobcat, Senoz și Kande - o gașcă de DJ și producători tineri din București.

Jump Around a pornit de la nevoia unei petreceri care să transmită cât mai multă energie prin muzică, după cum spune și numele. În spatele acestui concept, se află o echipă formată din DJ și producători tineri, photo și video designeri, fotografi, persoane cu cunoștințe de PR și management, o echipă ce deja a acumulat experiență în domeniul planificării de evenimente.

Gojira a vorbit cu protv.ro despre lansarea celui mai noi videoclip, al piesei ”The After Effect”. 

Formația Gojira și Planet H, din care fac parte, și-a făcut un  bun obicei, de trei ani de zile, să-și lanseze în perioada asta a anului un videoclip din toate cântările de peste vară. Noi ne filmăm tot timpul concertele, cântările, petrecerile și, la sfârșit, facem un videoclip din imaginile astea. Facem asta de trei ani. Mi se pare că este un tribut perfect adus fanilor. 

Noi suntem  niște veterani ai scenei românești de electronică alternativă, iar copiii ăștia, care fac Jump Around, sunt valul nou. Și ei tot timpul ne-au apreciat foarte mult, ne-au susținut și ne-am gândit cum să facem unb crossover și să dăm și noi înapoi. Așa că facem lansarea aceasta împreună. Cu noi doi, care suntem niște moși, și cu ăștia mici care trebuie încurajați. Adică, credem în puterea coexistenței. Nu credem în treaba asta cu conflictul dintre generații absolut deloc. Mi se pare perfect normal și natural să sprijinim pe cât putem pe oricine. Și fix asta facem”. 

Gojira vorbește și despre colaborările sale, dar și cu cine i-ar plăcea, la modul ideal, să facă o piesă. ”După ce faci piesă cu BUG Mafia, nu prea mai ai ce să faci. Într-un interviu pe care l-am dat recent, Planet H zicea foarte bine. Imediat ce am terminat piesa cu BUG Mafia, el s-a întrebat, la modul cel mai sincer: băi, acuma cu cine mai colaborăm? Cam asta a fost! S-a terminat șmecheria!
Pe plan global, un fetiș al meu ar fi cu Nine Inch Nails și cu Bruno Mars. Știu că sunt diferiți, dar ăștia sunt artiștii care-mi plac mie foarte mult. Mi-ar plăcea și cu Celine Dion. Și cred că Ariana Grande ar fi foarte tare. Este o atitudine foarte non-judgemental și respect foarte mult măiestria din spatele muzicii. Plus că Ariana are niște piese care-mi plac foarte mult. Și, uite, îți mai dau două: cu Taylor Swift și Rammstein mi-ar plăcea foarte mult”

Joi, 29 noiembrie, Gojira & Planet H își vor lansa noua piesă și videoclipul aferent, la Kulturhaus: ”Aștept pe oricine vrea să vină, ne adunăm acolo, punem o muzică care ne place. Toată lumea care e acolo în line-up, pe afiș, este foarte implicată, sunt niște oameni foarte, foarte pasionați, asta pot să certific”.

Ultimul clip semnat Gojira & Planet H cu imagini din concertele lor a fost pentru piesa “Răscoala de la 808”.

FULLSCREEN
Gojira & Planet H lansează un nou videoclip, The After Effect: ”Este un tribut perfect adus fanilor”
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO