GOLAN a lansat „Anima”, o piesă despre conexiunea pe care o avem cu noi înșine și cu tot ce se află în jur

GOLAN a lansat bdquo;Anima , o piesă despre conexiunea pe care o avem cu noi înșine și cu tot ce se află în jur
Citeste mai mult despre: golan, Anima, Golan Abel,
Data: 24 Aprilie 2020
GOLAN a lansat piesa „Anima”, un labirint de circumstanțe în care sentimentele și convingerile interioare sunt exteriorizate prin intermediul afirmației repetitive „always on my mind”.

Piesa „Anima”, care în latină înseamnă „suflu”, „suflet” sau „forță vitală”, va fi inclusă pe următorul album lansat de către Golan.

O trimitere directă la natură și la universul inseparabil din care facem parte, "Anima" este o călătorie, într-o stare neprelucrată, vie. O călătorie spre necunoscut, separat de căutarea convențională. Totodată, este o reflectare a conexiunii pe care o avem noi, oamenii, cu noi înșine și cu tot ce se află în jurul nostru.

”Într-o perioadă în care lumea își caută echilibrul mai mult din interior către exterior, ne dăm seama cât de important este adevărul fiecăruia. Noi, prin muzică, ne conectăm și empatizam cel mai bine”, au spus membrii trupei GOLAN.

Videoclipul a fost regizat de către Nicu Drăgan, fiind filmat în Republica Moldova, la începutul anului 2020, care a dus povestea în medii austere, aproape pustii, sintetizând conectarea omului cu propria ființă, cunoașterea de sine fiind ghidul nostru în viață, prin autenticitate și responsabilitate.

Pe lângă lansarea unor piese electro antemice, Golan a susținut peste 100 de live-performance-uri anual și, de-a lungul timpului, a participat alături de Parov Stelar în cadrul turneului lor european, pe lângă festivaluri precum Sziget Festival, Frequency Festival, Europa Vox, Releaste Atena, Electric Castle, Untold, Eurosonic, BUSH și multe altele, și a susținut concerte Golan Symphonic, la Arenele Romane. 

Vezi și: Viața bate vlogul - sez. 2, episodul 5: Cristina Almăşan, copilărie fără părinţi
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO