Guess Who a lansat videoclipul piesei „De Acasă”

Guess Who a lansat videoclipul piesei bdquo;De Acasă
Citeste mai mult despre: Guess Who, de acasa,
Data publicarii: 19 Iunie 2020
Data actualizare: 19 Iunie 2020
Guess Who a lansat videoclipul „De Acasă” și ne demonstrează, prin puterea exemplului, că orice perioadă dificilă poate fi transformată într-o oportunitate de a (ne) cunoaște, de a învăța, de a ajuta și vindeca prin creație.

Piesa „De Acasă” a fost scrisă în perioada stării de urgență, după cum se poate intui din titlu și mesaj. Versurile scrise de Guess Who ne pun în față o oglindă a stării și a trăirilor contradictorii pe care le-am experimentat cu toții, mai mult sau mai puțin, în perioada distanțării sociale.

Videoclipul piesei este regizat de către Trandafilm (Ionuț Trandafir) și urmărește conceptul trasat de versurile lui Guess Who. Povestea videoclipului s-a construit în jurul ideii de „acasă”. De la „acasă” ca motor al existenței noastre, ca punct de plecare și locul unde am învățat să fim, la „acasă” în propria minte, unde încercăm să controlăm și să înfrângem fricile de adult, prin concentrare și reconfigurare a sinelui, videoclipul piesei redă perfect aceste idei prin intermediul coregrafiei lui George Pleșca.
 
Piesa „De Acasă” a lui Guess Who poate fi văzută drept o modalitate de a ne aminti că timpul nostru pentru noi este mult prea puțin, că nu trebuie neglijat sau rispit, ci folosit pentru a ne dezvolta și pregăti pentru vremurile ce vor veni.

Vezi și: Scandalul vloggerilor continua - Trending Review cu Daragiu - Episodul 34
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies