VIDEO Imagine Dragons lansează piesa „Bad Liar”

VIDEO Imagine Dragons lansează piesa bdquo;Bad Liar
Citeste mai mult despre: Bad Liar, imagine dragons, lansare,
Autor: Mihai Burlacu
Data: 07 Noiembrie 2018
Trupa Imagine Dragons își surprinde fanii cu o piesă emoționantă, „Bad Liar”, fix înainte de marea lansare a albumului „Origins”, programată pe 9 noiembrie.

„Bad Liar” este materialul care invocă și disecă noțiunea de onestitate, integrând-o în contextul unei relații de dragoste, aflate în declin.

Nouă piesă semnată Imagine Dragons redă întocmai povestea tulburătoare a solistului Dan Reynolds și a fostei sale soții, Aja Volkman, alături de care a scris acest material, cu puțin timp înainte să se despartă.

„Origins” urmează direcția generală a predecesorului său, „Evolve”, continuând în mod magistral seria de expediții sonice, caracteristice trupei Imagine Dragons.

Albumul marchează un amestec complex, dar omogen, de rock, hip hop, pop și folk, căruia i se altura texturi aparte, ce definesc perfect elemetul inconfundabil al trupei – versurile de o luciditate dureroasă, care sunt menite a trezi la realitate și a inspiră ascultătorul.

„Origins” se va lansa la 16 luni distanță de la apariția lui „Evolve”, în 2017, albumul fiind certificat cu multiple discuri de platină în întreagă lume.

Nominalizat la premiile Grammy pentru cel mai bun album al anului 2017, Evolve reunește trei single-uri ce au ocupat prima poziție în topul Billboard's Alternative Songs („Beliver”, „Thunder” și „Whatever It Takes”).


 

FULLSCREEN
Imagine Dragons lansează piesa „Bad Liar”
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO