Imagini noi cu Freddie Mercury, în videoclipul care nu a mai fost făcut public până acum

Imagini noi cu Freddie Mercury, în videoclipul care nu a mai fost făcut public până acum
A fost lansat după mai bine de 30 de ani
Citeste mai mult despre: Freddie Mercury, video, videoclip,
Data: 27 Iunie 2019
Fanii Freddie Mercury au noi motive să fie în culmea fericirii, deoarece a fost lansat un nou videoclip cu artistul lor favorit. 

Potrivit Universal Music, o nouă versiune a piesei "Time Waits For No One", interpretată de Freddie Mercury, a fost lansată, iar fanii au fost copleșiți de calitatea acestei piese. Videoclipul a strâns deja într-o săptămână, de când a fost publicat, peste 5 milioane de vizualizări, pe YouTube.

Înregistrarea a fost realizată în anul 1986, mai exact în perioada de glorie a artistului. De asemenea, în acea vreme, Freddie lucra pentru albumul "Time", alături de producătorul său Dave Clark, care a recuperat arhiva cu înregistrarea video.

Citește și: Două file de caiet dictando „mâzgălite” de Freddie Mercury, scoase la vânzare cu 35.000 de dolari

“Dave Clark nu a uitat niciun moment acea interpretare oferită de Freddie Mercury la Studiourile Abbey Road în 1986. Sentimentul pe care l-a avut în timpul înregistrării, care «i-a făcut pielea de găină», nu s-a pierdut în tot acest timp şi a vrut să asculte varianta originală a piesei cu vocea lui Freddie şi pianul la care cânta Mike Moran.

După multe căutări în arhivă pentru varianta fără cor, a reuşit să o recupereze de pe bandă, în primăvara anului 2018”, au explicat cei de la Universal Music.  

Sursa foto: Getty Images, capturi YouTube

FULLSCREEN
Imagini noi cu Freddie Mercury, în videoclipul care nu a mai fost făcut public până acum
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO