În concertul de pe Arena Națională, Ed Sheeran va cânta singur pe scenă, fără backing vocals sau orchestră

În concertul de pe Arena Națională, Ed Sheeran va cânta singur pe scenă, fără backing vocals sau orchestră
Citeste mai mult despre: Ed Sheeran, concert in Romania,
Data publicarii: 01 Iulie 2019
Data actualizare: 01 Iulie 2019
Ed Sheeran – artistul cu cele mai mari vânzări mondiale în 2017 (IFPI) a inclus România în seria de spectacole ce promovează cel de-al treilea album de studio, premiat cu Grammy, intitulat ‘÷’ (Divide).

Concertul va avea loc pe 3 iulie, pe Arena Națională din București. În deschidere, vor concerta doi dintre cei mai iubiți tineri artiști ai momentului, James Bay și Zara Larsson.

Citește și: Concertul Ed Sheeran la Arena Națională - program și reguli de acces

Pentru concertul care va aduna peste 50.000 de fani, o echipă de 85 de profesioniști, cu ajutorul unui personal tehnic local de încă 120 de oameni, vor construi scena, sistemul de sunet și display-urile de redare video foarte complexe. În total, 212.000 kg de echipament au fost aduse, cu 43 de camioane de producție. Spectatorii vor putea vedea concertul și pe cei 300 mp de ecrane.

Ed Sheeran, care cântă singur pe scenă, neînsoțit de trupă, backing vocals, dansatori sau orchestră, se bazează doar pe chitara sa acustică și pe o pedală looper personalizată pentru a-și ține publicul cu sufletul la gură.

Biletele la concertul Ed Sheeran București se pot achiziționa online, pe http://www.eventim.ro/ro/artist/ed-sheeran-1010/profile.html.

Foto: Getty

Vezi și: Profil de celebritate: Meghan Markle

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies