Inna a lansat videoclipul oficial al piesei „Flashbacks”

Inna a lansat videoclipul oficial al piesei bdquo;Flashbacks
Citeste mai mult despre: Inna, flashblacks, inna flashblacks,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 01 Martie 2021
Data actualizare: 01 Martie 2021
Inna își ia prin surprindere fanii cu videoclipul piesei „Flashbacks” pe care aceștia îl așteptau cu nerăbdare și care a fost filmat la Palazzo Versace din Dubai și la domeniul Manasia din România.

Clipul o prezintă pe artistă sexy, glam, cântând despre o iubire pierdută ale cărei amintiri o bântuie și o neliniștesc. Și de data aceasta, Inna a lucrat cu Bogdan Păun (regizor) și Alexandru Mureșan (DoP) de la NGM Creative. „Flashbacks” se bucură de susținerea fanilor din toată lumea și are peste 100.000 de stream-uri pe Spotify, iar în Rusia este pe locul 25 în top Shazam.

Piesa „Flashbacks” se regăsește pe albumul „Heartbreaker”, care include 10 melodii obținute în urma sesiunii Dance Queen’s House. Inna a stat izolată trei săptămâni într-o casă alături de cei mai apreciați songwriteri și producători: Marco &Seba, Alex Cotoi, David Ciente și Minelli și a compus cu ei piesele pe care publicul le-a putut asculta în premieră pe YouTube-ul artistei.

Cele 10 melodii se numesc „Maza Jaja”, „Heartbreaker”, „One Reason”, „Flashbacks”, „You and I”, „Beautiful Lie”, „Gucci Balenciaga”, „Sunset Dinner” și „Thicky”.

Imediat după ce a lansat videoclipul „Flashbacks”, Inna a postat pe Instagram o fotografie în care apare topless și care a adunat în doar câteva ore aproape 40.000 de like-uri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)

foto: PR; Instagram Inna

Vezi și: Cannoli - Dulcele pe care fetele îl adoră

FULLSCREEN
Inna a lansat videoclipul oficial al piesei „Flashbacks”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies