INNA la brunch-ul ROC NATION alături de Jay-Z, Beyonce, Usher, DJ Khaled

INNA la brunch-ul ROC NATION alături de Jay-Z, Beyonce, Usher, DJ Khaled
Citeste mai mult despre: Inna, Beyonce, Jay Z,
Data: 12 Februarie 2019
INNA a fost invitată ieri la brunch-ul ROC NATION, casă de discuri care o reprezintă în Statele Unite, eveniment care a avut loc în Los Angeles.

La acest eveniment au mai participat Jay-Z, Beyonce, DJ Khaled, Usher, Miguel sau P Diddy. Artista se află în Los Angeles unde participă la emisiuni, filmări și evenimente, dar la sesiuni de compoziție pentru piese noi împreună cu David Ciente.

 De curând, INNA a lansat piesa “Sin Ti”, compusă de ea și produsă de David Ciente, alături de care artista a lucrat pentru fiecare dintre piesele de pe album, dar și pentru “Gimme Gimme”, “Ruleta”, “Nirvana”.

 INNA – Sin Ti

Anul trecut, INNA a lansat “RA” și “Iguana”, două piese cu un sound complet nou față de cel cu care erau obișnuiți fanii artistei, care vor fi incluse pe albumul “YO”.

Albumul “YO” va fi lansat anul acesta cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezintă artiști de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

Pentru a promova albumul “YO”, INNA a cântat la evenimentul Telehit pe Estadio Azteca în fața a zeci de mii de fani, a participat la Latin Grammy Awards, a făcut un promo tour la cele mai importante televiziuni și radiouri din Mexico și a dat interviuri pentru publicațiile cele mai importante precum Cosmopolitan Mexic, Vogue Mexic, Rolling Stones etc.

“YO” include 11 piese, fiecare spune povestea unui alt personaj, unei alte stări pe care INNA simte că le-a trait în altă viață.

FULLSCREEN
INNA la brunch-ul ROC NATION alături de Jay-Z, Beyonce, Usher, DJ Khaled
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO