INNA lansează primul single "Iguana" de pe albumul "YO"

INNA lansează primul single  Iguana  de pe albumul  YO
Citeste mai mult despre: Inna, iguana, nou single,
Autor: Ionela Lupu
Data: 30 Noiembrie 2018
INNA lansează primul single "Iguana" de pe albumul "YO", compus integral de artistă și produs de David Ciente.

"Iguana" are un sound nou, diferit, exotic, cu un mesaj pozitiv, de empowerment, așa cum a fost și piesa anterioară "RA".

"Iguana" este o piesă puternică, cu un mesaj de empowerment, la fel ca "RA" despre o fată îndrăgostită care este geloasă, suferă din iubire, dar care în cele din urmă, învață să continue să se bucure de viață fără el", spune INNA.

INNA a lucrat intens în ultimii doi ani pentru a compune acest album "YO" în spaniolă. Prima piesă lansată de pe acest album "RA" are peste 5 milioane de vizualizări pe YouTube, o piesă despre cum să ieși dintr-o relație toxică și să câștigi încredere în propriile puteri.

Piesele din albumul YO se numesc "RA", "Contigo", "Iguana", "Si, Mama", "Sin Ti", "Locura", "Fuego", "Tu Manera", "La Vida", "Gitana", "Te Vas". Pentru fiecare dintre ele, artista a filmat câte un  videoclip cu NGM Creative (Bogdan Păun – regizor și Alex Mureșan – DoP), producție video Loops Production.

De curând, INNA a susținut un turneu în Statele Unite ale Americii și Canada, turneu care a inclus 9 concerte în Montreal, Long Island, Washington DC, Los Angeles, Seattle, San Francisco, Scottsdale, Miami și Chicago.

INNA a performat în peste 800 de concerte, are peste 4.7 milioane de abonați pe YouTube, peste 3.7 miliarde de vizualizări pe YouTube, peste 11 milioane de fani pe Facebook, 1.5 milioane de fani pe Twitter și 2.4 milioane de fani pe Instagram.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO