INNA a susținut un concert pe scena în fața a 100.000 de oameni în Mexic. Cum a fost primită artista

INNA a susținut un concert pe scena în fața a 100.000 de oameni în Mexic. Cum a fost primită artista
Citeste mai mult despre: Inna, artista, concert, Mexic, video,
Autor: Redactia
Data publicarii: 23 Septembrie 2019
Data actualizare: 23 Septembrie 2019
INNA s-a întors în Mexic, una dintre țările din lume unde este primită mereu cu entuziasm și multă iubire din partea fanilor.

INNA a susținut un concert în fața a 100 000 de oameni, pe aceeași scenă cu artiști de top cunoscuți în întreaga lume precum Anitta, Nicky Jam și Sofia Reyes.

Artista a cântat piese extrem de iubite din repertoriul său precum ”Sun is Up”, ”Club Rocker”, dar și piese de pe cel mai recent lansat album ”YO” - ”Iguana” și ”RA”.

Este mereu o bucurie să mă întorc în Mexic, este o țară minunată, oamenii sunt calzi și prietenoși, iar concertul a fost emoționant, intens, m-a umplut de recunoștință. Mă simt binecuvântată că pot cânta în fața atâtor oameni și să le transmit iubire prin muzica mea”, a spus INNA.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna) on

Un nou motiv de bucurie pentru INNA: piesa „Sin Ti” de pe albumul „YO” semnat de INNA, apare în episodul 6 din cel de-al doilea sezon al serialului original Netflix, „Elite”.

 

Tot anul acesta, o altă piesă compusă de INNA, ”Tu Manera”, de pe album ”YO” a fost inclusă pe coloana sonoră a serialului ”Grand Hotel” de la ABC, produs de Eva Longoria.

De curând, INNA a lansat INNAMag, propria revistă online, un vis devenit realitate pentru artistă, unde aceasta scrie despre oameni dragi pe care îi respectă, despre lucruri pe care le apreciază și pe care le recomandă, împărtășește multe fotografii realizate de-a lungul timpului, povestește despre experiențele sale în jurul lumii, dar și multe alte surprize! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna) on

INNA Mag este disponibilă pe site-ul www.innaofficial.com

Anul acesta, INNA a lansat albumul „YO”, un album sincer, intens, scris cu multă iubire și sinceritate, din suflet, chiar de artistă și produs de David Ciente, alături de care a mai colaborat pentru „Ruleta”, „Gimme Gimme” și „Nirvana”.

Albumul a fost lansat de Global Records în colaborare cu ROC Nation, labelul lui Jay-Z, care reprezintă artiști de top precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith.

 

YO” include 11 piese, fiecare spune povestea unui alt personaj, unei alte stări pe care INNA simte că le-a trait în altă viață.

Piesele se numesc “RA”, “Contigo”, “Iguana”, “Si, Mama”, “Sin Ti”, “Locura”, “Fuego”, “Tu Manera”, “La Vida”, “Gitana”, “Te Vas”. Pentru fiecare dintre ele, artista a filmat câte un videoclip cu NGM Creative (Bogdan Păun – regizor și Alex Mureșan – DoP), producție video Loops Production.

 INNA a performat în peste 800 de concerte, are peste 11 milioane de fani pe Facebook, 1.5 milioane de fani pe Twitter și 2.7 milioane de fani pe Instagram

 Albumul ”YO” este disponibil pe www.innaofficial.com, pe magazinele digitale și în rețeaua Cărturești. Fanii pot fi aproape de INNA și pe platforma www.yosoyinna.com unde vor primi content exclusiv despre albumul ”YO” și despre cele mai recente lansări ale artistei.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies